Aktywne Wpisy
filemon111 +4
Wykopki się zesrały bo im się nie podoba dziki trener. Nie mogą pojąć, że ktoś ma inne zdanie.
Wiecie dlaczego jest tak popularny? Bo mówi to co większość ludzi myśli, a nie to co myśli jakaś zbieranina przegrywów.
#dzikitrener
Wiecie dlaczego jest tak popularny? Bo mówi to co większość ludzi myśli, a nie to co myśli jakaś zbieranina przegrywów.
#dzikitrener
RudyLemur +2
Przepraszam za drastyczne zdjęcia i że pytam o takie rzeczy w internecie zamiast lekarzy, ale u kilku już byłem i mam wrażenie że oni sami już nie wiedzą jak mi pomóc.
8 września coś mnie ugryzło - nie mam pojęcia co, dodatkowo byłem poza polską, w Paryżu i był to bardzo ciepły dzień, więc nie zdziwiłbym się gdyby było to coś kompletnie nie występującego w Polsce. Na zdjęciach napisałem daty by pokazać
8 września coś mnie ugryzło - nie mam pojęcia co, dodatkowo byłem poza polską, w Paryżu i był to bardzo ciepły dzień, więc nie zdziwiłbym się gdyby było to coś kompletnie nie występującego w Polsce. Na zdjęciach napisałem daty by pokazać
źródło: Zrzut ekranu 2025-09-18 2143072
Pobierz

#dogecoin #kryptowaluty #mining
U mnie 6990:
Hash: 900 khs (czy więcej się wyciągnie będę mógł sprawdzić jak mi nowa
270x = 3.3 khash/watt (470 khash/s)
280x = 2.9 khash/watt (750 khash/s)
edit: roykovsky - fajny pomysł, zaraz policzę:)
Hash: 470
Watt: 142
Cena:
Model: Sapphire Radeon 5850
KH/s: 310
Watts:
https://litecoin.info/Mining_hardware_comparison
Zamiast R9 290x juz bym wolał kupić 7970 też wyciągnąć 750kh/s i zaoszczędzić 500 zł na jednej karcie.
Club3d 7850 "13 series
KH/s: 400