Aktywne Wpisy
sylwke3100 +22
Jan_Paolo_Secondo +724
Wy mówicie że to SCAM a ona odebrała certyfikat w firmie xdd Widzicie hejterzy znowu przegraliście.Taki certyfikat jednoznacznie pokazuje że to poważny biznes a nie oszustwo #frajerzyzmlm
Człowiek pytał się kilka razy czy jedzie na 100% i czy na 100% rezerwować, a tu c--j taki fikołek.
Teraz zrobiła kolejną dramę, bo ona już mojej różowej nie chce widzieć, tak powiedziała koleżance co z nami jedzie i w ogóle dlaczego ma płacić za coś na czym jej nie będzie, ale c--j j---ć to, że człowiek 15 razy się pytał i ostrzegał czy rezerwować i czy jedzie, bo anulować się nie da, bo kasa przepadnie (booking i te sprawy).
A najlepsze jeszcze w tym jest to, że owa księżniczka jest umówiona jutro przez booksy do mojej różowej na manicure - ciekawe czy przyjdzie xD
Pewnie też kasę c---a przeleje za sylwestra.
Wygadałem się... Już mi lepiej. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#zalesie #sylwester #logikarozowychpaskow #rozowepaski
Komentarz usunięty przez moderatora
@takemeon Dziewczyna na emigracji przed świętami z pieniędzmi xD
@cutecatboy Wiem - dlatego już nauczony już nic nie organizuję, jak już to
Dla mnie brak "słowności" jest jednym z powodów aby z człowiekiem zerwać jakikolwiek kontakt.( ͡° ͜ʖ ͡°)
@GwachQar: Tyle przeczytałem i już wiedziałem że będzie jakiś kwas xD
Zabrzmię jak incel, ale przenigdy kierwa nie pakujcie się w wyjazdy z 'nadreprezentacją' różowych bo zawsze ale to zawsze wychodzi jakiś problem, kurtyzana z logiki, niezdecydowanie, testy na lojalność lub inna maniana. Zawsze. Po prostu zawsze. One nie potrafią inaczej. Nie ma tak że się umówicie, zamówicie,
Mam dwóch raczej dobrych znajomych i prędzej ich bym podejrzewał o jakieś wykruszanie się, co już mi pokazali kilkakrotnie w niewielkich rzeczach i całe szczęście, ale nic mnie nie kosztowały.