Pamiętajcie, cokolwiek nie zrobicie normik i tak Ci powie że coś robisz źle, albo za mało albo za dużo. Tu chodzi tylko o dowartościowanie się, nigdy o pomoc.
Pamiętajcie, cokolwiek nie zrobicie normik i tak Ci powie że coś robisz źle, albo za mało albo za dużo. Tu chodzi tylko o dowartościowanie się, nigdy o pomoc.
@Kreek: pamiętajcie, cokolwiek nie napiszecie, spierdox i tak ci powie że to nic nie da, niezależnie czy włożysz w to mało czy dużo wysiłku. Tu chodzi tylko o ściąganie innych w dół.
@Bover: no nie wiem ja tam piszę, że każdy powinien robić to co lubi jak chce składać modele niech składa, jak ktoś lubi łazić po lesie niech łazi itp bo to czy masz powodzenie i szacunek od ludzi jest już ustalone z góry i jakoś mnie nikt nie wyzywa ¯\_(ツ)_/¯
@olaf_wolominski: tak w ogóle dziwne, że wygryw który ma takie świetne porady kłoci się w święta z tymi paskudnymi przegryawmi zamiast być z rodziną czy dziewczyną i trenować socjalskilla ( ͡°͜ʖ͡°)
@Kreek: jak ktoś nie trzymał za rękę do 23 roku życia, bo nikt go tego nie nauczył, to jest przegrywem i jest spoko. Ale jak się ogarnie, odmieni swoje życie, znajdzie znajomych lub partnerkę, to już jest normik i oski, więc wypowiadać się nie może, a cały tag będzie z niego drwił. XD Jeśli ktoś faktycznie próbuje wszystkiego i zawsze mu nie wychodzi, to faktycznie ma kiepsko.
@Kolarzino: niektórzy długo srają, pół dnia do lekarza trzeba aa to te rozwojowe hobby i pasje ( ͡º͜ʖ͡º) no po normikach się tego spodziewałem ( ͡°͜ʖ͡°)
@Kreek: Tu chodzi o to, żeby przegryw stracił czas- miesiące na coś co nie zadziała w jego wypadku. Dlatego w usa większość terrorystów, którzy robią masakry to ex redpillowcy, którzy stracili czas, pieniądze i energię życiową na redpillowe maxowanie, a baby i tak spierdoxa odrzuciły.
@Kreek: przegryw jak widać zawsze musi mieć jakiegoś wroga. Tu wrogiem przegrywa jest ten słynny normik wykreowany w jego pustym łbie. xD Przegryw nigdy problemu w sobie nie zauważy, zawsze będzie obwiniał wszystkich wkoło xD
Dz-dzięki.
Jak się zbierze do kupy wszystkie złote rady to trochę to zejdzie.
@Kreek: pamiętajcie, cokolwiek nie napiszecie, spierdox i tak ci powie że to nic nie da, niezależnie czy włożysz w to mało czy dużo wysiłku. Tu chodzi tylko o ściąganie innych w dół.
i jakoś mnie nikt nie wyzywa ¯\_(ツ)_/¯
@harold97: xDDD
Implikowanie że przegrywy cokolwiek robią oprócz narzekania
Ale jak się ogarnie, odmieni swoje życie, znajdzie znajomych lub partnerkę, to już jest normik i oski, więc wypowiadać się nie może, a cały tag będzie z niego drwił. XD
Jeśli ktoś faktycznie próbuje wszystkiego i zawsze mu nie wychodzi, to faktycznie ma kiepsko.
@harold97: niektórzy po
do lekarza trzeba
aa to te rozwojowe hobby i pasje ( ͡º ͜ʖ͡º) no po normikach się tego spodziewałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dlatego w usa większość terrorystów, którzy robią masakry to ex redpillowcy, którzy stracili czas, pieniądze i energię życiową na redpillowe maxowanie, a baby i tak spierdoxa odrzuciły.