@jestem_soba: wiem. ale pracowałem u operatora internetowego, i wiem, co się teraz dzieje. takich gagatków ABW teraz ściga, powstały specjalne działy do identyfikowania takich.
@DunningKruger: tak? no cóż, jest taki mechanizm jak data retention. jest to mechanizm logów z serwerów DHCP operatorów internetowych (nie tylko DHCP, ale w 90%). polega to na zapisaniu czasu początkowego lease'a i czasu końca ważności lease'a.
jeśli jesteś taki pewien, że spotkałeś na Wykopie typa chorego na łeb, mam propozycję. spreparuję stronę, wejdziesz na nią, i jeśli masz internet u mojego operatora, to Cię namierzę i przekażę Ci wiadomość
@DunningKruger: tak myślałem, brak odpowiedzi. dzieciaku, idź i wyjdź z internetów. to, co wrzucasz i to, w jakim tonie to opisujesz, to propagowanie wojny napastniczej. i tak, o ile będziesz miał pecha, zainteresują się Tobą służby, nawet jeśli bawisz się w zwykłego trolla.
tak myślałem, brak odpowiedzi. dzieciaku, idź i wyjdź z internetów. to, co wrzucasz i to, w jakim tonie to opisujesz, to propagowanie wojny napastniczej. i tak, o ile będziesz miał pecha, zainteresują się Tobą służby, nawet jeśli bawisz się w zwykłego trolla.
@manjan: napisał typ odpisujący po 21,37 sekundach xD
BOŻEEEEE NIEEEE NIE WRZUCAJ MEMUW SZKALUJONYCH WOJSKO NIEEEE BO PRZEGRAMY BUAHAHAHA
Piękne love story!
#ukraina #wojna #rosja
źródło: comment_16720498312yz5Iwi9mAZodO5ChJimga.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
ABW XDDDDDD
jeśli jesteś taki pewien, że spotkałeś na Wykopie typa chorego na łeb, mam propozycję. spreparuję stronę, wejdziesz na nią, i jeśli masz internet u mojego operatora, to Cię namierzę i przekażę Ci wiadomość
Komentarz usunięty przez moderatora
@manjan: napisał typ odpisujący po 21,37 sekundach xD
BOŻEEEEE NIEEEE NIE WRZUCAJ MEMUW SZKALUJONYCH WOJSKO NIEEEE BO PRZEGRAMY BUAHAHAHA
ahahahaha xD
Jak sobie człowiek uświadomi, że każdy lekarz może być takim cringe’owym internetowym edgelordem, to się trochę smutno robi.
Komentarz usunięty przez moderatora