Aktywne Wpisy
ludi91 +33
#wybory najbardziej ciekawi mnie głupota ludzi w Warszawie, łodzi, Wrocławiu, Gdańsku i Zabrzu. Czy dalej dadzą się dymac czy coś zmienia
Gours +528
Jak mnie śmieszą ludzie, którzy nie rozumieją sukcesu Trzaskowskiego w Warszawie. On po prostu rządzi poprawnie i ma poglądy zbieżne z poglądami warszawiaków. No ludzie, jak dajecie w Warszawie Mentzena, Korwina, Jakiego czy Sasina, a potem się oburzacie na dobry wynik Trzaskowskiego, no to kurde…
#wybory #warszawa #polityka
#wybory #warszawa #polityka
Ale mnie niesamowicie wkurza, że pOlak zawsze będzie gadał, że jest biedakiem. Z jednej z wielu kłótni ze starym wczoraj był poruszony temat pieniędzy.
Typ jest w górnych 10% zarabiających w Polsce, ale on jest biedak i na nic go nie stać.
A poszło o to, że skwasił się jak kupiłem sobie fotel do kompa za 2,5k, że narzeka na różne bóle, ale na pytanie czemu nie chodzi na masaże to oczywiście nie stać go. Albo gadał, że na masaże chodzą chorzy ludzie. A jak podałem przykład sportowców to według niego oni się nie liczą.
Powiedziałem mu, że ma myślenie starych ludzi zatrzymanych w komunie.
#zalesie #p0lak #polskiedomy
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #63a8c66b6ee95d57c22347d0
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Wesprzyj projekt
---
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: LeVentLeCri
@2152: tego nie ma, ale ma sporo hektarów lasów, bo inwestuje w ziemię. No, ale biedak pierwsza klasa xD
---
@adhsklusljhagxnki: na las. Skupuje ziemie. Ma sporo hektarów.
---
@siona: i co się wtedy stanie? Też będę gadał wszystkim, że jestem biedakiem?
---
Stety niestety takie myślenie u nas to rzadkość. u nas w pl życie na kredycie poganiane chwilówką to norma.
---
Zaakceptował: