Wpis z mikrobloga

@dasseltiG: No tak. Przez tę mendę Sousę już nigdy nie wezmą zagranicznego trenera. xD
Bo albo ucieknie, gdy pojawi się lepsza propozycja, albo będzie wytykał wady i patologie organizacyjne w polskim piekiełku (Beenhakker).
  • Odpowiedz
@dasseltiG: Ten Pan pokazuje, że nawet jak obecne leśne dziady pomrą, to zastąpią ich młodsze wersje i ten beton nadal będzie istniał. Dopóki pokolenie Lewego, które zasmakowało nowoczesnego zachodniego futbolu nie dojdzie do władzy, nie mamy co liczyć na zmianę na lepsze.
  • Odpowiedz
Dopóki pokolenie Lewego, które zasmakowało nowoczesnego zachodniego futbolu nie dojdzie do władzy, nie mamy co liczyć na zmianę na lepsze.

@DAISY128: Bąk grał we Francji 10 lat i to w solidnych klubach
  • Odpowiedz
@DAISY128: może ma rację, ja tam i tak wole spróbować z zagranicznym.

Bądź co bądź tu ma rację a wykopki nie mają:

"Zarzuca się brak ofensywnego stylu. Ale zaraz! U nas nie ma wykonawców do takiej gry. Mamy kreatywnych zawodników z przodu, ale z tyłu nasi piłkarze są tak wolni, że zaraz obudzilibyśmy się z ręką w nocniku"
  • Odpowiedz
@flumpy_bread: zgadzam się ale zarzuty były wobec mundialu a jestem w grupie osób, która dla pierwszego nie widziała dobrej alternatywy. Wobec Krychowiaka chciałem Bielika ale po mundialu muszę przyznać, że nie miałem racji bo Krycha grał lepiej.
  • Odpowiedz
Dopóki pokolenie Lewego, które zasmakowało nowoczesnego zachodniego futbolu nie dojdzie do władzy, nie mamy co liczyć na zmianę na lepsze.

@DAISY128: no i co, te asy potrafią się wypowiedzieć co im się nie podoba? za 10 lat nikt lewego nie będzie słuchał, zresztą lewy se zrobi wille na majorce i tyle. Nic się nie zmieni, bo nikt nie ma odwagi społecznej wyjść i powiedzieć "działo się to i to, nie
  • Odpowiedz