Wpis z mikrobloga

@51431e5c08c95238: perm sluszny, drugie zdanie nagłówka sugeruje czytelnikowi, że fakt istnienia Żydów wśród aktorów to jakaś anomalia albo że przeważają, może nawet to, że są znani dlatego, że mieli jakieś fory na castingach. Nie tak się tworzy dobre naglówki, tak się szerzy nienawiść

Czytelnikowi przedstawia się fakty a nie narzuca opinię. To nie media milościwie panującej partii
@the-Fam: jakie lewactwo, pisalem o zasadach pracy dziennikarza

https://standardyprawa.pl/standardy/3261

choćby

Dziennikarze korzystają z gwarancji umożliwiających im publikowanie informacji o sprawach publicznie ważnych, pod warunkiem, że działają w dobrej wierze, na ścisłej podstawie faktycznej i prawnej oraz zapewniają wiarygodną i precyzyjną informację, zgodnie z etyką dziennikarską
@the-Fam: ochloń..

wątek zaczął się od wątpliwosci klasy "XD" co do sluszności perma. Rozpisałem dlaczego perm został nalożony, co moglo być powodem. W tym wątku akurat nie ma nic ze śmiesznych obrazków.

Twój wulgarny, prymitywny język mógłbym zglosić moderacji ale po co biegać do nich z placzem z takimi drobnostkami, niech przybysze z przyszlosci widzą z kim piszą gdy będą przeglądać twój profil. Pozdrawiam panie dziennikarzu po UJ, jutro pewnie będziesz
@the-Fam: uwaga protip gdy kogos udajesz (mam falszywyrozowypask więc to gratis porada od fachowca):

żaden czlowiek z wyzszym wykształceniem nie odpisuje ludziom "XD", nawet na portalu ze śmiesznymi obrazkami. Jeżeli masz 15 lat to używaj śmialo

ps.czarnolisto nie dziala w cudzych wątkach, wykop i tak ciebie tu zawoła ( ͡° ͜ʖ ͡°)
żaden czlowiek z wyzszym wykształceniem nie odpisuje ludziom "XD", nawet na portalu ze śmiesznymi obrazkami. Jeżeli masz 15 lat to używaj śmialo

@hu-nows: o kurde, nie mam już wyższego i do tego mam znowu 15 lat. Wystarczy odpisać XD i człowiek znowu jest młody. Szkoda, że dopiero teraz się dowiedziałem, ale lepiej późno niż wcale.