@Morduchna: Właśnie zawsze jakoś mniej smutno a dziś najgorzej. Brak rodzeństwa, rodzina której nie znoszę, udawanie że jest miło, brak tej fajnej atmosfery. Niech to się już kończy i wracamy do normalność. ( ͡°ʖ̯͡°)
@wieczniezdenerwowany: To dzień w którym wychodzi przede wszystkim samotność, ciemność. Generalnie tak było zawsze w tradycji, ale też to było szukanie nadziei. W każdym razie nie możesz się temu dać pokonać.
@wieczniezdenerwowany: i ci ludzie co na co dzień niszczą innym życie wedle swoich wymyślonych problemów i mrzonek teraz bez mrugnięcia okiem nucą z radością kolędy. nie wiadomo właściwie co zrobić będąc blisko tak gigantycznej hipokryzji... dramat
A teraz w radiu usłyszą Państwo cegiełke na rzecz ofiar powodzi – Moja i twoja nadzieja, w wykonaniu Sanah, Dawid Podsiadło, Daria Zawiałow, Vito Bambino, Roxi Węgiel, Viki Gabor....
Halo chłopy #cnc co tam dziś toczycie, frezujecie, szlifujecie. Ja dziś mam oddelegowanie na ukochanego TURA 50 i taki wałeczek elegancko utoczyłem a zaraz za ślimaki M3 Z3 się będę brał ʘ‿ʘ #pracbaza
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora