Aktywne Wpisy

W odniesieniu do afery ja mam wrażenie że ogólnie polski internet upada. coraz mniej tu się dzieje wszyscy się wynieśli na anglojęzyczne strony ja zresztą w sumie też xD skok w jakości jest niesamowity

mirko_anonim +4
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Co sądzicie o spotkaniach z dziewczynami za pieniądze jak się ma te 20-30 lat? Spróbowałem niedawno pierwszy raz i było bardzo fajnie. Umówiłem się z brunetką w moim wieku (22 lvl) w Warszawie; dziewczyna 5/10 z wyglądu, ale bardzo urocza i miała słodki głosik. Dodatkowo okazała się być studentką psychologii, co mnie szczególnie nie zdziwiło XD Na spotkaniu wleciał facefuck i anal w kilku różnych pozycjach; skończyłem różowej
Co sądzicie o spotkaniach z dziewczynami za pieniądze jak się ma te 20-30 lat? Spróbowałem niedawno pierwszy raz i było bardzo fajnie. Umówiłem się z brunetką w moim wieku (22 lvl) w Warszawie; dziewczyna 5/10 z wyglądu, ale bardzo urocza i miała słodki głosik. Dodatkowo okazała się być studentką psychologii, co mnie szczególnie nie zdziwiło XD Na spotkaniu wleciał facefuck i anal w kilku różnych pozycjach; skończyłem różowej

Komentarz usunięty przez autora
Dzisiaj stać nas na każdą grę, 3/4 po jakimś czasie kosztuje wręcz śmieszne pieniądze jak nie jest
@Sisal: game passa se na swieta kupilem i tqk - w forze pogralem 7 minut, w no mans sky 15minut, crusader king, bf2042 itd. tez chwile i wszystko wywalilem. Zatrxymal mnie XCOM, sybdrom jeszcze jednej rundy i poszedlwm w spanko o 6
@s---k: w sumie napisałem, że lamię w nowe gry, ale jak odpalam jakieś starocie to też już jednak refleks nie ten co kiedyś. (╯︵╰,)
Ale nawet w takie odstresowywacze jak Story of Seasons (Harvest Moon) potrafię po jakimś czasie odstawić. Tak nagle,
No i czasu na nie nie ma tyle.
W podobnych klimatach zacząłem Days Gone. Jest super, naprawdę, ale jak
Druga sprawa to gry imprezowe. Te mi się nie znudzą nigdy. Znajomi + piwko + FIFA/mortal kombat/wiedzą to potęga. Uwielbiam rywalizację w gronie
Nie wiem jak wy,
Doom i doom eternal sztos.
God of war rownoez, bo liniowy.
Wszystkie AAA to gowno.
Jak gram juz w jakiegos, to robie tulko glowne misje, bo wirm, ze gra sie zaraz znudzi.