Jak to jest, że nasz "zajebisty" Cyberpunk przeszedłem raz i nie mam ochoty w ogóle w niego zagrać, a Fallout 4 przechodzę 4 raz i się nie nudzi (mimo, że wg mnie nie jest to najlepsza część z serii). #fallout #fallout4 #cyberpunk2077 #cyberpunk
@Nikwu: Ponieważ fallout 4 broni się trzema świetnie zrealizowanymi elementami i ma po prostu ciekawy gameplay loop. Świetna eksploracja połączona z satysfakcjonującym rozwojem postaci i craftingiem.
Natomiast polski mesjasz gejmingu zwany dalej crapem ma wszystko zrealizowane na podobnym średnim poziomie. Ponad wybija się tylko design świata i strzelanie, które jest przyjemne. Crapa przejdziesz raz i znasz fabułę. Więcej do zaoferowania nie ma, więc można rzucić w kąt i nigdy więcej
@Nikwu Prawidłowo. Trudno się gra kilka razy w gry, które opierają się na fabule. Gry oparte o fabule gram zazwyczaj raz. Tak jak mało kiedy oglądam dwa razy ten sam film.
@MePix: a w RDR2 nie podobają Ci się same jazdy, podróżowanie, polowanie, atakowanie, pościgi, okradanie? Zawsze można ściągnąć save 100% i robić coś co wyżej wymieniłem.
Czy ktoś mi może wytłumaczyć jak po tylu miesiącach totalnej suszy nie byliśmy gotowi na kilka dni deszczu? Przecież wszystkie rzeki w Polsce miały najmniejszy poziom od lat. Straszyli, ryby zdychały a teraz nagle powodzie? #powodz #susza #wisla #odra
Zapraszam do pisania swoich propozycji "na chlopski rozum" na temat zwalczenia powodzi na śląsku. Zaczne od mojej, skoro na Wiśle jest rekordowy niski poziom wody to może przekierujemy rzekę tak aby plynela do Wisły? #powodz
#fallout #fallout4 #cyberpunk2077 #cyberpunk
Natomiast polski mesjasz gejmingu zwany dalej crapem ma wszystko zrealizowane na podobnym średnim poziomie. Ponad wybija się tylko design świata i strzelanie, które jest przyjemne. Crapa przejdziesz raz i znasz fabułę. Więcej do zaoferowania nie ma, więc można rzucić w kąt i nigdy więcej
To oznacza, że masz inny gust do gier.
Zawsze można ściągnąć save 100% i robić coś co wyżej wymieniłem.