Wpis z mikrobloga

Niby trochę abstrakcyjna kandydatura, niby niemożliwa, ale jakimś cudem może Kolesia wyciągnie kilku sponsorów i przychodzi do nas Roberto Martinez. Ten sam sztab co w Belgii, a więc wyobraźcie sobie vlogi Łączy nas piłka gdzie Lewy trenuje z Thierrym Henrym strzały. Roberto Martinez z Henrym na meczu Warty Poznań z Miedzią Legnica. Henry zaproszony do Ligi+extra. Martinez zastanawiający się kim do jasnej cholery jest Kazimierz Greń. Sam fakt że żaden zawodnik, chyba łącznie z Lewym nie ma statusu takiej legendy, gdziekolwiek jak Henry w Anglii. Już pal licho w tego Martineza, ale dla Henrego stałbym całe dnie w zimnie i deszczu pod Hotelem reprezentacji, żeby uścisnąć mu dłoń i zrobić sobie zdjęcie, a potem płakać ze szczęścia jak dziecko, bo spotkałem swojego największego idola. Idola który teraz pracuje dla mojej reprezentacji. Chyba właśnie sobie uświadomiłem jaka jest moja wymarzona kandydatura na selekcjonera ()

#mecz #reprezentacja #kanalsportowy #arsenal #pilkanozna #pzpn #tetrycy #kanalbekowy
michalxd21 - Niby trochę abstrakcyjna kandydatura, niby niemożliwa, ale jakimś cudem ...

źródło: comment_1671739239ikftQmpE6cw7XSmdP2IZeK.jpg

Pobierz
  • 19
@bogdanski: no właśnie, pewnie nie tylko jego z resztą. Na pewno byłaby to dodatkowa motywacja dla kopaczy, bo przy Michniewiczu czy innym polaku to zgaduję że nie raz Glik, Krychowiak czy Lewy powiedzieli pod nosem "a kim ty kur jesteś i co osiągnąłeś żeby się przypierlać?".
@michalxd21: widziałem Thierego Henry na żywo przed meczem Polska Belgia w tym roku. Wychodzili z hotelu InterContinental. Niestety, mam tylko nagranie z telefonu jak wychodzą. Zobaczyć takiego piłkarza z bliska ()()()
@Mave: jak był sousa co miał nazwisko w trakcie zgrupowań był szacuneczek i zupełnie inny mental. Jak byli parodyści Brzęczek i Michniewicz to była narracja że jesteśmy słabi. Więc wolę kogoś z nazwiskiem niż kolejnego polaka czy trenera z ekstraklasy.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@Mave: jak był sousa co miał nazwisko w trakcie zgrupowań był szacuneczek i zupełnie inny mental. Jak byli parodyści Brzęczek i Michniewicz to była narracja że jesteśmy słabi. Więc wolę kogoś z nazwiskiem niż kolejnego polaka czy trenera z ekstraklasy.

@michalxd21: Sousa miał szacunek bo miał pomysł na grę i konkretne wymagania od piłkarzy, to że połowa tych cymbałów nie rozumiała angielskiego i Robert im musiał tłumaczyć to inna sprawa
Ten Martinez, co mial zlota generacje pilkarzy, najlepszego ofensywnego pomocnika ostatnich lat, a i tak gral lage na Lukaku ? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@gejuszmapkt: no chyba żartujesz, że to wina Martineza. U nas gdyby tak nawet nie Lewy, a Milik zagrał to nie miałby już wstępu do kadry, chłop w meczu o awans do 1/8 zmarnował 5x 100% sytuacji, piłka odbijała się jak od sęka. Belgia
rzadenproblem - > Ten Martinez, co mial zlota generacje pilkarzy, najlepszego ofensyw...