Aktywne Wpisy

CalibraTeam +83
Jako ponad 35-letni kawaler zaczynam dostrzegać brak sensu tego wszystkiego. Utkwiłem na stanowisku zwykłego klepacza kodu za 12k zł brutto i nie czeka mnie już żadna ciekawa "kariera" zawodowa. Nie zostanę dobrze opłacanym managerem, prawnikiem, lekarzem. Nie zostanę nawet strażakiem PSP bo praca siedząca już daje się we znaki i jestem fizycznym wrakiem. Nie jestem atrakcyjny finansowo, nie mam perspektyw na lepszą pracę, przekwalifikowanie wiąże się ze zmniejszonym wynagrodzeniem więc to błędne

yaszczur +22
Ponad 20k zł /m-c. w zaledwie kilkanaście godzin.
Jedyne czego nie ogarniam w tego typu wsparciu, to progi finansowe. Moim zdaniem nie powinny być wyższe niż 5zł. Przykładowo: miesieczna subskrypcja za taki Netflix czy HBO to kilkadziesiąt zł za co otrzymuje dostęp do niezliczonej ilości treści, Amazon Prime wychodzi niecałego piątaka miesięcznie umożliwia darmową przesyłkę, dostęp do materiałów video oraz gier.
Tutaj natomiast ktoś będzie skłonny wydać kilkadziesiąt/kilkaset zł za jeden film miesięcznie i
Jedyne czego nie ogarniam w tego typu wsparciu, to progi finansowe. Moim zdaniem nie powinny być wyższe niż 5zł. Przykładowo: miesieczna subskrypcja za taki Netflix czy HBO to kilkadziesiąt zł za co otrzymuje dostęp do niezliczonej ilości treści, Amazon Prime wychodzi niecałego piątaka miesięcznie umożliwia darmową przesyłkę, dostęp do materiałów video oraz gier.
Tutaj natomiast ktoś będzie skłonny wydać kilkadziesiąt/kilkaset zł za jeden film miesięcznie i
źródło: temp_file2943596797277222436
Pobierz
![Kieszonkowe PSP [Adam Śmiałek]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/a1ec488d9cb8ce966c2b4a4c653a7428e6dcc5afac1ea2ebeea7fc0487325ba6,q80.jpg)

źródło: comment_1671734078zeDZWLXt6YQjlPxmQTCiFP.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@kipowrot: spierałbym się.
Komentarz usunięty przez autora
@mvp84: skad takie informacje? Rynek sam zweryfikował. Stinger był o wiele wolniejszy niz konkurencja, nie dawał frajzy z jazdy i wiele innych czynników o tym zadecydowało. Z takiej Daci tez sie smiali na poczatku, ale oni znalezli luke na rynku, wykorzystali i zobacz gdzie teraz jest dacia. Stinger tego nie wykorzystal tj. nie wykorzystali slabosci w tym segmencie innych producentow.
@mvp84: no nie do konca. W tej samej kasie lub doplacajac nie wiele wiecej mamy np. BMW 340i lub 440i, które mają o wiele lepszy silnik B58 i cudowny automat 8HP. Tutaj Kia nie ma podjazdu pod zadnym wzgledem. B58 lekkimi modami podnosi sie pod 400hp+, te silniki są znane, cenione i praktycznie bezawaryjne. Daja frajde z jazdy, swietnia brzmią i są w
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora