Aktywne Wpisy
picasssss1 +400
Holiday park tego milionera co kazał wały rozkopać w Jeleniej górze. Abstrahując od tego dzbana to kto tam jeździ zdrowy na umyśle xD ni to hotel nie to domek na uboczu, wygląda to jak obóz koncentracyjny.
#powodz
#powodz
zielonykszak +384
ten kto usunął odnośnik do map z wyszukiwania w google powinien się w piekle smażyć
Tytuł:
Współczesna wojna
Autor:
Justyna Kopińska
Gatunek:
reportaż
Ocena: ★☆☆☆☆☆☆☆☆☆
Wydawnictwo:
Świat książki
Liczba stron:
400
Forma książki:
e-book
Co tu się od....ło?
To moje 4 podejście do tej autorki i pierwsze tak słabe, jakby wynajęła początkującego ghostwritera za darmo, który będzie mógł sobie w zamian wpisać książkę do portfolio. Trudno to nazwać nawet książką, bo po za kilkoma urywkami o wojnie w Ukrainie, cała reszta to losowo powrzucane fragmenty poprzednich książek, które też niestety się powtarzają. Na prawdę miałem wrażenie, jakby ktoś do niej zadzwonił w niedzielę o 22 z przypomnieniem, że na poniedziałek rano ma książke napisać, a ona kompletnie o tym zapomniała. Nie sądziłem, że można tak mocno obniżyć swój styl pisania.
Najgorszy "reportaż" jaki czytałem w tym roku, totalnie nie polecam, szkoda czasu nawet na czytanie blurba.
Wpis dodany za pomocą tego skryptu
364/2022
#bookmeter #reportazbookmeter
@ali3en: Kurde, aż sobie wyobraziłem jakieś forum w darknecie, jakiś odpowiednik LinkedIna czy czegoś takiego, gdzie ghostwriterzy zabiegają o zlecenia i "budują swoje portfolio".