Aktywne Wpisy

kluha666 +1095
Kupno Steam Decka i czytnika ebooków, to były moje najlepsze decyzje zakupowe ostatnich lat. Dzięki temu pierwszemu, ponownie rozbudziłem w sobie pasję do gier, a drugie pozwala mi w łatwy i wygodny sposób czytać. Wiem. C---a was to obchodzi, ale po prostu się cieszę.

opk20 +82

#obajtek #afera #orlen
źródło: comment_1671623058tPI9Bk2P3OxznlbI6fhpxh.jpg
PobierzŹRÓDŁO
@FelariPumpura: Jakby cała produkcja bananów pochodziła z Antarktydy to w Polsce banan kosztowałby 1000$ + koszty transportu itd. I nie zmieniłby tego żaden lamet wykopków. No chyba, że rząd zacząłby dopłacać do każdego banana, sztucznie zaniżając cenę (ale to przecież byłoby rozdawnictwo, rozdawanie pieniędzy obywateli!). Ceny paliw w UE
@plazut: o nieee, biedne stacje przygraniczne, dojebmy calej Polsce marżę o 60% bo stacjom przygranicznym będzie przykro. Z Dortmundu beda niemcy walic setki kilometrow zeby oszczędzić na tankowaniu 40 euro
Skoro vat i akcyza to podstawa, to opłacałoby się sprzedawać jescze wiekszy wolumen i wiecej zarabiać, także Twoja
@FelariPumpura: Tak bo przygraniczną miejscowością jest Dortmund, a w Niemczech są samochody tylko o ładowności baku osobówek. Pewnie nikt by nie wpadł aby przewozić paliwo czymś większym i na jednym transporcie być kilka tyś do przodu...