Znajomi przed chwilą wrzucili, jaka to im się piękna córeczka urodziła. Oczywiście wszyscy gratulują i się spuszczają. Dla mnie ta kreatura wygląda jak Woody Harrelson, który właśnie obudził się na kacu #woodyharrelson #antynatalizm #facebook #dzieci
@czarnakrowawkropkibordo: Teraz tak #!$%@? a idę o zakład że jeśli się doczekasz swojego (chociaż może już masz, koło dupy mi to lata) to sam wstawisz takie zdjęcie, albo twoja kobita, i zobaczymy co wtedy pomyślisz xD Ale tak, lepiej to wrzucić na portal gdzie dla ludzi wszystkie kobiety to #!$%@?, a wszystkie małe dzieci to najlepiej zagazować bo to najgorsze co może być xD
@przecietny_facet: Wszystkie dzieci rodzą się brzydkie, ale rodzice i tak w chwili porodu będą się swoim kaszojadem zachwycać. Jak ja urodziłam to i ja i cała rodzina mówiliśmy, że o nam to się trafiło, bo się ładne urodziło. Otóż nie, dziecko wyglądało jak niezadowolony papież, ale zauważyłam to dopiero po latach.
Dla mnie ta kreatura wygląda jak Woody Harrelson, który właśnie obudził się na kacu #woodyharrelson #antynatalizm #facebook #dzieci
Komentarz usunięty przez moderatora
@Neko-chan51: zacznijmy od pytania, dlaczego znajomy publikuje zdjęcie córki bez jej zgody
Komentarz usunięty przez autora
@Purple: przecinki w, niewłaściwych miejscach. i czemu #!$%@?ństwo, bo jesteś spierdoksem?
#!$%@? każdy gówniak wygląda tak samo czyli brzydko
@przecietny_facet rzeczywiście podobna xD