Aktywne Wpisy

cocojambo210 +10
Ale trzeba być psycholem żeby spać w skarpetach
tubkas12 +18
Po latach grania mogę powiedzieć, że mass effect 2 jest moją najbardziej ulubioną grą i to jedyna produkcja której mogę dać subiektywne 10/10.
Mimo tego że to nie jest RPG, a bardziej korytarzowa gra akcji tak że w gruncie rzeczy mechanicznie jest prosta i jest podobna do gears of war bardziej niż do ME1.
Dlaczego więc 10/10?
Bo
Mimo tego że to nie jest RPG, a bardziej korytarzowa gra akcji tak że w gruncie rzeczy mechanicznie jest prosta i jest podobna do gears of war bardziej niż do ME1.
Dlaczego więc 10/10?
Bo

W sumie nie wiem czemu to robie, ale mam potrzebe sie pochwalic. Ostatnio dosc mocno poznalem sie na ludziach dlatego dziele sie z Wami mirabelki i mirki sukcesem, a nie z falszywymi *****.
Po 5 latach pracy w korpo udało mi się awansować z juniora na seniora (IT, nie jestem devem), a moje zarobki skoczyły z 4.5k na 14k brutto. Jaram się bo sam na to zapracowałem i widzę jeszcze duże pole do progressu.
A w rozdaje do zgarnięcia 50zł pyszne.pl. Nie wiem jak wylosować, ale pewnie pomożecie ( ͡° ͜ʖ ͡°) zielonki out.
P---------l na głupoty, ale nie w całości ( ͡° ͜ʖ ͡°)
PS: https://mirkolos.pw/
Ogarnijcie się, każda branża, firma, region, to różne zarobki. Ja po 11 latach doświadczenia w dużym mieście na stanowisku seniorskim mam 16k brutto i w porównaniu do zarobków kolegów z firm o podobnym profilu, to jest nie najgorzej.
A autorowi gratuluję awansu i liczę, że to nie koniec podwyżek. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Z ciekawości pracujesz 40 h tygodniowo?
@Dzif: ja mając 3 lata doswiadczenia, 25lvl here, mam 16k brutto xD (awans na devopsa)