PiersiowkaPelnaZiol PiersiowkaPelnaZiol 19.12.2022, 20:17:14 4 Mam nadzieję że dożyje upadku kościoła, specjalnie na ten moment kupiłem szampana.To jak on zniszczył i poróżnił całą moja rodzinę to się serce kraje.Nie mogę mieć normalnych relacji z ojcem i mama bo do kościoła nie chodzę.Życzę by to czarne ścier*o upadło do reszty.Pozdrawiam#gorzkiezale #polska #swieta #feels JamKarzeu2 depmod radek-oryszczyszyn RiverStar
JamKarzeu2 JamKarzeu2 19.12.2022, 20:20:10 1 @PiersiowkaPelnaZiol: Dołączam się do życzeń, to gówno zasrane mieszające z premedytacją ludziom we łbach powinno upaść jak najszybciej.Też jestem świadkiem totalnego zaczadzenia tym syfem u krewnego mojej różowej. Ohydniejszego gówna nie ma. RiverStar
PiersiowkaPelnaZiol PiersiowkaPelnaZiol 19.12.2022, 22:17:28 1 @JamKarzeu2: szkoda gadać :/ człowiekowi się płakać chce JamKarzeu2
RiverStar RiverStar 28.12.2022, 07:19:34 0 @JamKarzeu2: Wystarczy że odwiedzą nas kosmici, każda religia jebnie
To jak on zniszczył i poróżnił całą moja rodzinę to się serce kraje.
Nie mogę mieć normalnych relacji z ojcem i mama bo do kościoła nie chodzę.
Życzę by to czarne ścier*o upadło do reszty.
Pozdrawiam
#gorzkiezale #polska #swieta #feels
Też jestem świadkiem totalnego zaczadzenia tym syfem u krewnego mojej różowej. Ohydniejszego gówna nie ma.