Aktywne Wpisy

Niech mi ktos wytlumaczy bo moze mi brakuje jakiejs perspektywy. Po co obcinac pasy w foteliku i tym samym zabijac iego glowna funkcjonalnosc? Czy ja czegos nie rozumiem? xD
#dzieci #samochody #foteliki i chyba troche #logikarozowychpaskow
#dzieci #samochody #foteliki i chyba troche #logikarozowychpaskow
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
dr_Batman +38
Nie jesteście normalni.
Psychopata zabił lekarza, a połowa z was rozpisuje się o tym że pewnie lekarz zasłużył. Druga, że w sumie to rozumie.
Tego samego dnia jakiś psychopata pobił lekarkę, też sobie zasłużyła?
Inny zabił ratownika.
Nakręcajcie hejt internetowy, a potem miejcie pretensje że lekarze są niemili, wyzuci z uczucia i empatii.
Takich nas kształtujecie. Takimi się stajemy.
Psychopata zabił lekarza, a połowa z was rozpisuje się o tym że pewnie lekarz zasłużył. Druga, że w sumie to rozumie.
Tego samego dnia jakiś psychopata pobił lekarkę, też sobie zasłużyła?
Inny zabił ratownika.
Nakręcajcie hejt internetowy, a potem miejcie pretensje że lekarze są niemili, wyzuci z uczucia i empatii.
Takich nas kształtujecie. Takimi się stajemy.

#famemma
źródło: comment_1671406725K3kPFHcc2Ez7xElO7qFav6.jpg
Pobierz@Tutusiek: ta, ten żart był śmieszny jakieś pierwsze 800 tys. razy xD
a ja zadałem proste pytanie, ale skoro dla Ciebie to lizanie d--y to chyba brakuje Ci piątej klepki xD
@Tutusiek: nie stwierdziłem tego wcześniej, tylko zadałem pytanie które wziąłeś za bardzo do siebie, bo albo faktycznie jesteś nieukiem, albo masz takiego kija w dupie, że wszystko bierzesz do siebie (co również nie wyklucza bycia nieukiem)
Spytałem Cię, czy wchodzisz w dyskusję z każdym (nieukiem) kto pulta się na Twitterze xD Bo mi by się nie chciało np.
Nie wchodzę w dyskusję z każdym nieukiem, dlatego dobranoc
@Tutusiek: po napisaniu do mnie 4 razy piszesz, że nie wchodzisz w dyskusję z nieukiem xD
nigdy nie widziałem, żeby ktoś tak szybko potwierdził moją tezę xD
@Tutusiek: tak, w tym miejscu. I dalej kontynuujesz dyskusję xD
I kto jest teraz hipokrytą xDDD
ale się zesrałeś gościu, nie połam sobie czaszki przy tych fikołkach, dobrze wiemy o co chodziło xD
jakbyś tego nie pisał do mnie to twoje tłumaczenie miałoby resztki sensu, a tak przynosisz tylko wstyd sobie i swoim nauczycielom xd
@Tutusiek: przecież ja Cię nieuku zaorałem do gołej ziemi właśnie xD