Aktywne Wpisy

Doniv +437
#rozdajo
Hejka, Sprzedajemy produkty z Czech i Słowacji! Jako że, pojawiły się nowe Smaki najpopularniejsze czekolady #studencka Przygotowałam dla was #rozdajo do wygrania jest BOX SŁODYCZY Z CZECH ( zawierający również te czekolady ) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
link do tych czekoladek:
STUDENCKA KARMEL&BROWNIES
STUDENCKA KARMEL&COOKIES
Aby wziąć udział w #rozdajo
1. Wystarczy napisać coś w komentarzu oraz dać plusika! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Hejka, Sprzedajemy produkty z Czech i Słowacji! Jako że, pojawiły się nowe Smaki najpopularniejsze czekolady #studencka Przygotowałam dla was #rozdajo do wygrania jest BOX SŁODYCZY Z CZECH ( zawierający również te czekolady ) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
link do tych czekoladek:
STUDENCKA KARMEL&BROWNIES
STUDENCKA KARMEL&COOKIES
Aby wziąć udział w #rozdajo
1. Wystarczy napisać coś w komentarzu oraz dać plusika! ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Wykop24h +1
Jest problem. moja córka 5.5 roku płacze jak ma iść do przedszkola, rozmowy itp od ponad roku bez rezultatu, tłumacze jej ze jesteśmy przyjaciółmi i może mówić mi o wszystkim i nie będę na nią zły, dziś się otworzyła i powiedziała mi że panie w przedszkolu straszą dzieci ze jeżeli coś źle zrobią sprawdza na kamerach i wyciąganą konsekwencję w postaci stania w kącie itp. i dziś córka mi płacze i mówi
Komentarz usunięty przez autora
RiGCz uber alles.
@goodOldSaracen: nie interesuje mnie to ponieważ nie bawię się w "miasta-państwa", nie żyjemy w świecie Tolkiena, jesteśmy jednym gatunkiem - homo sapiens.
Moim interesem jest żyć spokojnie, grać w szachy, robić zdjęcia krajobrazów i chronić własną rodzinę, za polityków ma kto umierać - kibole i inne ideologiczne świry ( ͡°
@goodOldSaracen: I co z tego? Jak to się mimo wszystko ma do argumentu, że ktoś nie będzie walczył za zdewastowany pisowskimi rządami kraj? Skoro swój własny kraj i obywateli niszczy pisowska patologia i nikt z tym nie walczy, to po co walczyć w przypadku wojny? Szkoda zdrowia, życia, rodziny.
Ja natomiast będę dbał o rodzinę oraz siebie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@goodOldSaracen: Dlatego że ruskie nas nie zaatakują, a opowiadanie historii co też z nami nie zrobią jak już wjadą na pełnej do Polski jest wpisywaniem się w ich propagandę strachu. Czensem siem, bojem siem.
Moim interesem jest żyć spokojnie, grać w szachy, robić zdjęcia krajobrazów i chronić własną rodzinę, za polityków ma kto umierać - kibole i inne ideologiczne świry ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@NaczelnyWoody czyli nawet w przypadku klęski żywiołowej, powodzi będziesz kompletnie bezradny patrzeć jak giną lub cierpią najbliżsi.
Mówi to panu coś? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ps wiesz, że w Szwajcarii też są ćwiczenia wojskowe?
@bijotai: Pier..olę? Chyba nie śledzisz tego co się dookoła dzieje. Od nadmiaru afer wygenerowanych przez tę władzę i dewastację dosłownie każdej instytucji w tym kraju ludzie przestali na to już zwracać uwagę, to jest bardzo niebezpieczne zjawisko i ono już ma u nas miejsce. Jednocześnie telewizja publiczna i przekaz polityczny pisowców jest kopią najprymitywniejszych rosyjskich metod, który skandale i porażki
@bijotai: Nie jestem żadnym politycznym działaczem. Wszystko co napisałem to moje prywatne zdanie.
Każde zdanie z mojej wypowiedzi jest jak najbardziej zgodne ze stanem rzeczywistym. Jeżeli nie potrafisz przyjąć tych faktów uczciwie do wiadomości to prawdopodobnie jesteś oszukiwany przez źródła z których czerpiesz informację lub ewentualnie może masz płacone od wpisu jako pionek w jednej z farm troli.
Wszyscy politycy są za. Przypomnij mi kogo wspierałeś w wyborach?