Aktywne Wpisy
Plonacawyplata +580
Za radą Mireczka @Smarek37 będę publikował co jakiś czas postępy z budowy domu w #kanada pod tagiem #plonacabuduje . Zainteresowanych zapraszam do obserwowania.
Od czego chciałbym zacząć to może od tego żeby opowiedzieć w skrócie jak tu się znaleźliśmy, dlaczego Kanada i jak wygląda tutaj życie.
Nasza przygoda zaczęła się jakoś na początku 2021, żona dużo mówiła o wyjeździe, ja do tego jakoś sceptycznie podchodziłem i zbyt mocno nie angażowałem się w
Od czego chciałbym zacząć to może od tego żeby opowiedzieć w skrócie jak tu się znaleźliśmy, dlaczego Kanada i jak wygląda tutaj życie.
Nasza przygoda zaczęła się jakoś na początku 2021, żona dużo mówiła o wyjeździe, ja do tego jakoś sceptycznie podchodziłem i zbyt mocno nie angażowałem się w
blackghost +321
Te krótkie pobyty i powroty do domu rodzinnego są mega dziwne.
Chcesz przyjechać i odpocząć ale chwila i zaraz musisz odjezdzać z ta pustka w sercu.
Widzisz że rodzice coraz starsi i zauwazasz że mama mam więcej siwych wlosów a tato mniej siły. Dziadków już dawno nie ma.
No i niby jesteś u siebie ale już tak nie do końca. Znasz każdy zakamarek i kąt ale masz świadomość że najlepsze czasy beztroskiego
Chcesz przyjechać i odpocząć ale chwila i zaraz musisz odjezdzać z ta pustka w sercu.
Widzisz że rodzice coraz starsi i zauwazasz że mama mam więcej siwych wlosów a tato mniej siły. Dziadków już dawno nie ma.
No i niby jesteś u siebie ale już tak nie do końca. Znasz każdy zakamarek i kąt ale masz świadomość że najlepsze czasy beztroskiego
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Czytałem, że zwykłych słuchawek na BT nie podepnę a jedyne headsety które znalazłem kosztują 300zł+ (co jest bezsensem bo za konsolę dałem 1000zł).
Na mikrofonie kompletnie mi nie zależy bo i tak nie gram w multi.
#xbox #xboxseriesx #xboxseries #xboxseriess #headset #sluchawki #sluchawkibezprzewodowe
Niestety taka jest sytuacja ze słuchawkami do konsol, chcesz wspierane to będą drogie, ale pocieszę Ciebie że działają po prostu zajebiście, jak grasz z mikrofonem to warto.
a to zwykłych pchełek z mikrofonem nie można do pada podłączyć?
Szukam słuchawek do pracy, bo moje przewodowe umarły. BT do biura też są dosyć drogie, ale jeśli te od xboxa zadziałają z konsolą i z lapkiem, to jestem w stanie zainwestować
Długo trzymają dźwięk jest super.
W pracy #!$%@?ące bo się po 5 minutach wyłączają. Do tego jak je włączasz to się Xbox włącza xD
Jak masz xboxa w pokoju to będziesz go włączał czasami zbyt często.
Ogólnie do roboty jak często gadasz to #!$%@?.
Przerzucam się na kabel
@biczek: są właśnie dobre o ile nie łączysz się przez BT tylko przez dedykowany dongiel od MS (ten sam, który używany jest do podłączenia pada do PC)
Spodziewałbym się raczej dobrego jakościowo sprzętu. Wiadomo, to nie słuchawki za 2k+, 450pln to raczej przeciętna półka, ale dalej to dedykowany sprzęt, jeden jedyny model, wiec powinien być w jakiś sposób pokazowy i reprezentatywny. Odpadający mikrofon, serio? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Jakość dźwięku jest tak słaba, ze rozmowy