Wpis z mikrobloga

@Generyczny_nick: ewentualnie jakiekolwiek słuchawki w pada... taniej się nie da, a działa.

Niestety taka jest sytuacja ze słuchawkami do konsol, chcesz wspierane to będą drogie, ale pocieszę Ciebie że działają po prostu zajebiście, jak grasz z mikrofonem to warto.
  • Odpowiedz
A ja mam inne pytanie: czy te słuchawki oficjalne z xboxa podepnę też do Mac Booka?
Szukam słuchawek do pracy, bo moje przewodowe umarły. BT do biura też są dosyć drogie, ale jeśli te od xboxa zadziałają z konsolą i z lapkiem, to jestem w stanie zainwestować
  • Odpowiedz
@Generyczny_nick: te z xboxa mam do pracy i do konsoli.

Długo trzymają dźwięk jest super.
W pracy #!$%@?ące bo się po 5 minutach wyłączają. Do tego jak je włączasz to się Xbox włącza xD
Jak masz xboxa w pokoju to będziesz go włączał czasami zbyt często.

Ogólnie do roboty jak często gadasz to #!$%@?.

Przerzucam się na kabel
  • Odpowiedz
@tegie: teoretycznie powinny działać, ponieważ mogą łączyć się po BT. Z moich obserwacji wynika, że potrafi po czasie odpaść od nich mikrofon i mają słabą jakość dźwięku, którą musi pudrować dolby atmos.
  • Odpowiedz
Ogólnie do roboty jak często gadasz to #!$%@?.

@biczek: są właśnie dobre o ile nie łączysz się przez BT tylko przez dedykowany dongiel od MS (ten sam, który używany jest do podłączenia pada do PC)
  • Odpowiedz
@rumapark: Hmmm, to szczerze dziwie się trochę microsoftowi. Wydaje dedykowany sprzęt pod konsolę, nie najtańszy, a jakość taka nędzna?
Spodziewałbym się raczej dobrego jakościowo sprzętu. Wiadomo, to nie słuchawki za 2k+, 450pln to raczej przeciętna półka, ale dalej to dedykowany sprzęt, jeden jedyny model, wiec powinien być w jakiś sposób pokazowy i reprezentatywny. Odpadający mikrofon, serio? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Jakość dźwięku jest tak słaba, ze rozmowy
  • Odpowiedz
@tegie: Ogólnie one mają zbyt duży bas wchodzący na inne pasma. Do rozmowy na pewno wystarczą. Mam słuchawki na kablu które mają naprawdę dobra jakość dźwięku, a kosztują 300 zł i airpods pro. Sprawdzałem słuchawki od MS i dla mnie do grania by odpadały po prostu. Do gadania jeszcze ok.
  • Odpowiedz
@tegie: @biczek: odświeze wątek bo sam stałem nad takim wyborem. MS BT do grania i pracy czy 2 pary i poszedłem w 2 pary. MS BT kosztują obecnie 400-450 zł i moim zdaniem to lekka przesada bo nowe lecz używane na kablu dorwałem za równe 100 zł na allegro. W cenie 350 zl to najlepiej zainwestowac w słuchawki bt do pracy/muzy i kabel do konsoli bo jak inni pisali, włączasz
  • Odpowiedz