Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
PodniebnyMurzyn +133
Hehe a patrzcie co ja mam
##!$%@?
##!$%@?
Skopiuj link
Skopiuj linkTa treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Wykop.pl
Niestety mimo wielu miesięcy próśb ludzi i aktywistów, mimo ankiet wskazujących jednoznacznie, że ban trzeba znieść, komik z Kijowa dalej przetrzymuje mężczyzn w niewoli, pozwalając im umrzeć z głodu jeśli taka będzie cena.
https://foreignpolicy.com/2022/11/14/ukraine-russia-war-zelensky-travel-ban-civilian-men/
#ukraina #rosja #wojna #pieklomezczyzn i #obowiazkowecwiczeniawojskowe bo niektóre trolle z Kijowa na tagu chcą żebyśmy i my taki los mieli.
@Cyprein: w pokoju nie, na wykopie tak.
@damienbudzik: Tak jest u większości polityków. Tu nie ma różnicy czy Rosja czy Ukraina czy Unia Europejska ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@blargotron: po raz pierwszy na ukrainie
https://www.google.com/amp/s/www.ukrinform.pl/amp/rubric-polytics/3346069-zeenski-podpisa-ustawe-o-oligarchach.html
@56632: ja z przyjemnoscią zakopię. Odklejencow nie nalezy promowac.
Każdy polityk taki sam, czy to Zalenski, czy inny Melnyk. Każdy odważny gdy trzeba wysłać losowego Saszkę w okopy, dla nich jesteśmy tylko
@damienbudzik: Co ciekawe wpis antyukraiński, podważający przepisy stanu wojennego i autorytet władzy zawiera korwinizmy. Kto by się spodziewał?
@ChamskoCytuje: xd ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Cyprein: na tej wojnie zginą jeszcze dziesiątki tysięcy Ukraińców. Kolejne setki tysięcy zostaną ranne. Skądś trzeba ich wziąć. Rosja ma tak samo zrypaną demografię ale jest ich zwyczajnie 3x więcej. Kolejny fakt - jak skończą się Ukraińcy, to trzeba będzie posłać Polaków ale nie w ramach NATO, tylko samodzielnej misji. Będziesz wtedy darł gębę o los polskich facetów w okopach nad
@Cyprein: nie moja wina ze czytanie ze zrozumieniem niezbyt ci wychodzi. Pajacowanie też nie, jesteś zwyczajnie żałosny. Zelenski chociaz zdobył top i to nie tylko w swoim kraju.
jak na przewodów spadła rakieta to 3 dni sie zapierali że była rosyjska xD