Wpis z mikrobloga

Jak ktoś szuka tej zdrapki w okolicach Koszalina, Kołobrzegu czy Szczecinka to piszcie na PW, napiszę gdzie są. Mam bardziej aktualne i dokładniejsze dane, bo sam sprawdzam na bieżąco kolektury ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Nutaharion: Puławska 42, Piaseczno (Auchan itd.) prawdopodobnie nie ma. Znajomego wysłałem ale trafił tylko do punktu, gdzie "ludzie przychodzą i mi mówią, że mam jeszcze 11 zdrapek, a ja nie mam. Ostatnie wyprzedały się z rok temu". Mam fart -,-
  • Odpowiedz
@bartez_94: mi siadło za 2x5 i 2x10 - 90 zł ;]
@Nutaharion: uszanowanko kierowniku złoty ( ͡° ͜ʖ ͡°) ogólnie jestem na plusie w zdrapkach ok 150 zł ;p
Skąd te dane z mapki? W moim mieście pokazuje, że nie ma. ( ͡° ʖ̯ ͡°) To nie wiem, czy szukać jeszcze gdzieś po żabkach, kioskach? Czy to nie są stare
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@Nutaharion: pamiętam, że parę miesięcy temu dodawałeś wpis, że totalizator już nie chce Ci podawać informacji o stanie zdrapek. Co się zmieniło?
  • Odpowiedz
@Nutaharion: hej, bedzie aktualizacja mapki przed swietami? chodzi mi o taką aktualizacje z danymi od pracownikow lotto bo chyba taka jest oznaczana na mapie (ostatnia data 6.12.22). Jak zwykle swietna robota, pozdrawiam! :)
  • Odpowiedz
Dobrze rozumiem, że jeżeli poproszę sprzedawcę o pokazanie mi kuponów, a ja sobie wybiorę te przy których są trzy takie same litery, to mam pewność, że wygrałem?

@zloty_wkret: tak jak napisał @qwerty93 litery zobaczysz dopiero po kupieniu i zdrapaniu zdrapki. Żaden sprzedawca raczej nie pozwoli drapać bez wcześniejszego zakupu samej zdrapki :D
  • Odpowiedz
Skąd te dane z mapki? W moim mieście pokazuje, że nie ma. ( ͡° ʖ̯ ͡°) To nie wiem, czy szukać jeszcze gdzieś po żabkach, kioskach? Czy to nie są stare zdrapki? Bo pamiętam, że chciałem je (albo podobne) kupić jakoś latem (świąteczne xd ) i chyba też nie było ;p

@smallboobslover: staram się być w kontakcie z pracownikami Lotto i oni mi te dane udostępniają
  • Odpowiedz
pamiętam, że parę miesięcy temu dodawałeś wpis, że totalizator już nie chce Ci podawać informacji o stanie zdrapek. Co się zmieniło?

@Glacial: nie wiem, zacząłem pisać po jakimś czasie i dostaję dane znowu, może ktoś tam jakoś ich nacisnął że jak piszę to mają odpisywać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz