Aktywne Wpisy
szymski1 +68
Dowiedziałem się jak nazywa się taki dziwny fenomen którego ja i niektóre osoby czasami doświadczają podczas zasypiania. Głównie doświadcza się tego w dzieciństwie, ale u mnie również pojawia się teraz chociaż już nie tak często.
Prawdopodobnie u większości ludzi tego doświadczających, w tym u mnie, objawia się to specyficznym uczuciem występującym podczas gdy leżymy w łóżku w ciemności przez jakiś czas, a całość trwa tylko kilka sekund. Ciężko to komuś opisać, chodzi
Prawdopodobnie u większości ludzi tego doświadczających, w tym u mnie, objawia się to specyficznym uczuciem występującym podczas gdy leżymy w łóżku w ciemności przez jakiś czas, a całość trwa tylko kilka sekund. Ciężko to komuś opisać, chodzi
sawardega +81
Na live zapomnialem powiedziec ktoreo kontach na wykopie ludzi z fame np. RafDan to pracownik Boxdela mysle ze sami szybko namierzycie :D
#famemma
#famemma
Mirror | Powtórki
#golgif #mecz #mundial #katar2022
Chociaż Mundial zawsze był w lecie i był dosyć "świeżo" w pamięci głosujących, teraz minie sporo czasu, więc to może mieć wpływ.
Dzięki temu może sobie wyrzucać piłkę tylko na pół metra do przodu a to z kolei sprawia ze obrońca boi się po nią sięgnąć bo może być faul.
Co nie zmienia faktu, że jest mentalnym bucem. Jak mu coś nie wyszło to obraza na cały świat (przykład karniaczek z Polską). Jest dobrym piłkarzem ale gra też tak jak mu zespół pozwala. Gdyby cała drużyna nie grała turnieju życia to by sam też #!$%@? ugral. Pamiętajcie, że ta (zajebista) drużyna przegrała pierwszy
I jak wyglądała ta obraza w meczu z Polską?
Z Arabią przegrali, bo takie rzeczy się w piłce zdarzają, Argentyna miała w tym meczu ile, 3 nieuznane bramki po minimalnych spalonych? Gdyby zawsze wygrywał lepszy to ten sport byłby nudny.
A, i oczywiście drużyna gra turniej życia. Nic sobie nie róbmy z faktu, ze zespół jest ustawiony pod Messiego i to od niego wiele zależy. Po co. Barcelona to
@7DomeK7: jest też narracja, że Messi to praktycznie sam wygrywa mecze na tym mundialu - ale każdy widzi to co chce widzieć, prawda?
Wręcz przeciwnie, stad tez moje nawiązanie do wygranej Argentyny z Maradoną w składzie - owszem, dryblował, pare bramek strzelił, ale bez pomocy kolegów żadnego złotego pucharu by nie podnosil.
No i zwróć uwagę, ze swój komentarz napisałem w odpowiedzi do kolegi wyżej, który stwierdził, ze „[Messi] #!$%@? by ugrał bez kolegów”. XD
To jest sport drużynowy, każdy zespół ma po 11 zawodników - co wiąże