Aktywne Wpisy
PSY_DELIC +272
Wypuścili ich!! Czy Iza zamówiła na śniadanie frytki i nuggetsy???
#frajerzyzmlm
#frajerzyzmlm
gymw8nhnzd +271
Śniadanie dla potężnego piramidziarza - nugetsy, frytki, trochę zwiędłej zieleniny, pomidorek, coca-cola
#frajerzyzmlm #izadamczyk
#frajerzyzmlm #izadamczyk
#obowiazkowecwiczeniawojskowe
No to dawaj, jakich, bo ja przez 30 lat się na żaden jeszcze nie złapałem.
Przepraszam, a o podatkach to słyszałeś? Tak z 1/3 wypłaty mi zabierają co miesiąc na te świadczenia...
Opieka zdrowotna, taa... Za leki zapłać se sam, za okulary i optyka to od dzieciaka prywatnie bo jak by było w państwowym to dawno był bym ślepy. Ironią losu jest to że osoba która mi zwróciła za optyka to prywaciarz xd bo jest dofinansowanie z firmy raz na 2 lata 200zł..
Dentysta,
Rodzice płacili. Nawet moja mama była tym no "k prywaciarzem" na jdg i państw uj obchodził czy jest przychód i czy jest co do gara włożyć, ZUS musisz płacić, 900zł się znajdzie i 1200zł się znajdzie. Całuję rączki i pytam ile państwo chce mi jeszcze zabrać co by następny pałacyk osrajtek se machnął. Albo respiratory, ile sasinów jeszcze w moim życiu państwo p----------i albo ilu urzędasów dostanie nową furę za
Moja matka tez była prywaciarzem i dokładnie widziałem jak państwo pomaga jak trzeba znaleźć pieniądze:)
(づ•﹏•)づ
@reevii: a kto jest odbiorcą tych programów społecznych? Samotni mężczyźni?
@reevii: Dziwnym trafem człowiek, który sobie "radzi" w życiu, nie łapie się na żaden z nich. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Czemu nie wybierać mięsa armatniego spośród patusów finansowanych cały czas przez resztę społeczeństwa...? Może pora zacząć spłacać dług, który zaciągnęli?
Istnieją domy pomocy społecznej, są noclegownie, jeśli jest się w faktycznym kryzysie to nie umrzesz z głodu, a znajdziesz chociażby posiłek. Są jakieś też zasiłki dla najbiedniejszych, jakieś podstawowe kwoty, które zapewnią przeżycie, podstawowe ogrzanie