Aktywne Wpisy
dajgryza +217
ej @M_B ja zdazylem zobaczyc zanim usunales zapomniales sie przelogowac? xD postujesz dziewczynki a nam zabraniasz postowac o murzynachxDDDD?
novyr9 +39
Statek badawczy RV Flip był do 2023 r. jedynym statkiem na świecie, który mógł zmienić pozycję z poziomej na pionową na środku oceanu. Ma około 108 metrów długości . Zaprojektowany tak, aby mógł zmienić pozycję pionową o 90 stopni w linii prostej, tak aby przód statku na górze miał 17 m. wysokości, a na dole zanurzył się na 91 m. długości, czyli większość statku była zanurzona pod wodą. To pomaga statkowi w
Musi ona koniecznie być jednym skonsolidowanym źródłem zła wszelakiego, Antychrystem, najlepiej pociągającym za sznurki i sterującym każdym od prezydenta USA po sołtysa podlaskiej wsi. Bo tak łatwiej, zamiast obarczać konkretnych winowajców, np. skąpe korporacje, śmiercionośnych tyranów (Putin, Xi), nieudolnych polityków, lepiej wszystko zepchnąć na SZWABA, jeszcze brzmi jak to określenie na Niemca, wiec serce chłopskiego młota bije dwa razy szybciej!!!!
To jest to otwarcie oczu wykopki z głównej srajace memami i bonmotami o WEF i Schwabie na byle syf? Dziwnym trafem wasi idole nigdy nie mówią złego słowa o zagrożeniu putinizmem czy lobbystach republikańskich umacniających patologiczny system korporacjonizmu w USA ( ͡° ͜ʖ ͡°) Niektóre Schwabocele nawet wprost sugerują, że Putin walczy z globalizmem i agenda 2030, a zgnily zachod dlatego z nim walczy, o patrzcie premier Finlandii ściska dłoń Szwaba!!! xD Bądźcie chociaż bardziej spójni jak wasi idole z Twittera, ten tutaj niżej pokazał po prostu jak wysublimowany i wyrafinowany jest spin o SCHWABIE SZATANIE, naukowy, wyważony i intelektualnie dopracowany jak układ napędowy zdenazyfikowanej Łady w 2022 roki
#bekazprawakow #bekazszurow #bekazkonfederacji #wef #agenda2030 #szury #neuropa #twitter #4konserwy #pies #teoriespiskowe #takaprawda #ekonomia #klausschwab
No ale teoria teorią,
Zobaczyłem teraz podpinanie Harariego pod NWO - https://www.wykop.pl/link/6814475/kontrola-wchodzaca-pod-skore-obywateli-harari-o-kluczowej-roli-covid/
Tego samego Harariego - https://www.wykop.pl/link/4766189/wiedza-o-nas-wszystko-ostrzega-yuval-noah-harari/
Komentarz usunięty przez autora
Soros - NWO, imigranci, poprawność polityczna, rozbijanie rodzin (LGBT), kontrola populacji przez media. Schwab - NWO, niewola dietetyczna i komunikacyjna, kontrola populacji przez AI/czipy, dowód na to, że szury miały rację.
@Kozajsza: No właśnie ja też czasami się zastanawiam dla kogo pracuję docelowo. Dla:
-żydów,
-loży
No ciekawe dlaczego