Wpis z mikrobloga

via Android
  • 4
@LZBNZ bardzo dobra ergonomia, ciupie cały dzień @Grysik Mam akurat na SSD, ale SanDisk extreme pro a2 daje radę nawet z Forza 5, to myślę że tu też da radę
  • Odpowiedz
idzie na tym grać, plecy i ręce nie bolą?

@LZBNZ: nie, boli tylko głowa i duży palec u lewej nogi.

@xionacz: on się pytał o SD = Steam Deck ( ͡° ͜ʖ ͡°) życzę zdrówka, żebyś na święta w domowym zaciszu coś pograł. co do decka to ostatnio skończyłem a hat in time (no nie było złe, ale banjo-kazooie to to nie jest), jako
  • Odpowiedz
no to u mnie podobnie z tytułami :D

@xionacz: ja to mam problem, bo prawie 1.3k gier na koncie i jak wybieram następną to scroluje przez 2h żeby coś wybrać ehh. więc po doomie albo dying light, albo resident evil 2 remake albo death stranding albo cyberpunk albo resident evil wioska.
  • Odpowiedz
@xionacz: So mnie w 5 miesięcy z tym ze wielka korporacja nie przewidziała ze w ciągu 5 miesięcy ktoś może zmienić kraj zamieszkania wiec powinienem powiedzieć 8 miesięcy bo jak otworze pudełko to minie mniej więcej 8 miesięcy
  • Odpowiedz
@xionacz: Jak się na tym pyka w civkę? Moja największa obawa przed zakupem to właśnie to czy da radę grać w strategie bez w--------a się, bo brak myszy.
  • Odpowiedz