Aktywne Wpisy
lunari6 +96
Hej Mirki i Mirabelki,
Od dłuższego czasu przeglądam mirko. Jakiś czas temu miałam okazję pomóc jednemu mirkowi z zaburzeniami lękowymi. Za jego namową założyłam konto. Mam na imię Dominika i jestem absolwentką #psychologia na Uniwersytecie Jagiellońskim. Oferuję szeroko pojętą pomoc psychologiczną w formie online. Pracuję z osobami dorosłymi oraz młodzieżą. Pomagam osobom z zaburzeniami: emocjonalnymi, osobowości, nastroju, odżywiania, osobom o obniżonym poczuciu własnej wartości. Zapraszam serdecznie do kontaktu na priv jeśli jesteście
Od dłuższego czasu przeglądam mirko. Jakiś czas temu miałam okazję pomóc jednemu mirkowi z zaburzeniami lękowymi. Za jego namową założyłam konto. Mam na imię Dominika i jestem absolwentką #psychologia na Uniwersytecie Jagiellońskim. Oferuję szeroko pojętą pomoc psychologiczną w formie online. Pracuję z osobami dorosłymi oraz młodzieżą. Pomagam osobom z zaburzeniami: emocjonalnymi, osobowości, nastroju, odżywiania, osobom o obniżonym poczuciu własnej wartości. Zapraszam serdecznie do kontaktu na priv jeśli jesteście
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Teraz wyobraźcie sobie, jakby to wyglądało za kadencji Sousy (przy takim samym stylu gry). Konferencja prasowa po mundialu, dziennikarz zadaje pytania o kiepską grę, małą liczbę podań, antyfutbol itp.
Na początku Paulo Sousa w idealnie dobranym garniturze podziękowałby ładnie za pytanie (z ang. thank you for your question). Następnie powiedziałby coś w stylu:
Wystarczyło tylko nie być bucem i nie uważać się za męczennika narodów (no i oczywiście nie wystawiać grubych łap po publiczne pieniądze).
#reprezentacja #heheszki #kanalsportowy
@tusk: Sousa by nie grał w ten sposób ( ͡º ͜ʖ͡º)
@ActiveekHere: W tym wpisie zakładamy, że mecze wyglądały identycznie.
@HaczuPikczu: Ja nie mówię, że to sukces. Mówię, że wypełnił zadanie PZPNu.
@tusk: w dużej mierze właśnie dlatego ma taki PR xd
Brzeczka krytykowano na styl gry i konflikt z szatnia.
Souse za wyniki, mimo dobrego stylu.
Michniewicza większość chwalila za mecz ze Szwecja, a potem gralismy coraz gorzej.
a co by powiedział trener Francji gdyby grali jak Polacy?
@nobrain nie, już któryś raz jak ktoś wymienia zalety knura to widzę wzmiankę o utrzymaniu. My naprawdę nie zrobimy kroku naprzód jeśli za takie rzeczy jak utrzymanie, szczególnie w takich okolicznościach będziemy chwalić dowodzącego, kimkolwiek by on był xd
@Dawul: no to juz nie taki sam model
@tusk: za dluga i zbyt elokwentna wypowiedz, gruby by sie zrobil caly czerwony i zasapal wypijajac przy tym 3/4 butelki wody juz po pierwszym zdaniu