Aktywne Wpisy
MakaronowyStwor +90
Dziękuję Wam wykopki, że jesteście <3
Garstka która ma odrobinę oleju w głowie, pocieszała i pomagała mi w najgorszych momentach, dostarczała szczerego śmiechu i dobrego humoru, poznałem kilku - nawet IRL i było super.
A pozostałe 90% przynajmniej podbudowuje mi samoocene że jestem inteligentny na ich tle ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gownowpis #oswiadczenie #oswiadczeniezdupy #takaprawda
Garstka która ma odrobinę oleju w głowie, pocieszała i pomagała mi w najgorszych momentach, dostarczała szczerego śmiechu i dobrego humoru, poznałem kilku - nawet IRL i było super.
A pozostałe 90% przynajmniej podbudowuje mi samoocene że jestem inteligentny na ich tle ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gownowpis #oswiadczenie #oswiadczeniezdupy #takaprawda
mrocznapszczola +19
Do Polski powoli zbliża się kryzys w zatrudnieniu. Polacy myśleli że tak jak nieruchomości tak samo i ich pensje będą rosły w nieskończoność razem ze stałym kursem euro/dolar. Szkoda tylko że niektórzy nie podumali i zapomnieli skojarzyć, że Polska jest atrakcyjna dla inwestorów głównie przez tanią siłę roboczą. Wszystkie dynamiczne Arki i Beatki w pseudo korpo biurach za niedługo będą musieli przyjąć do wiadomości, że AI w połączeniu z Hindusem jest tańsze
Film jest w jasny sposób nagrany w sklepie (nagrywający mówi o chęci kupienia książki) a dodający sobie zmyśla, że to nagranie ze szkoły, żeby lepiej generowało oburzenie.
https://www.wykop.pl/link/6939525/piekna-ksiazeczka-z-alfabetem-o-gejach-w-amerykanskich-szkolach/
W przypadku Orlenu usuwacie znaleziska albo dodajecie belki wyjaśniające najmniejsze "nieścisłości" a tu macie to w dupie?
#neuropa #moderacjacontent #shitwykopsays
Badania jakieś naukowe, cos? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@yhbgrobdoivbvwamsv: Jakieś dowody, że to szkoła? Bo o tym słowa nie ma.
@rzep: nie ja tu robię rejtana ze nieprawda
@yhbgrobdoivbvwamsv: Ja pokazuje dowody, że to nie jest szkoła. Ty nic nie takiego nie robisz.
@rzep: dowody? Twierdzenie ze "w jasny sposób nagrany w sklepie" to nie dowod, niezależnie ile razy dodasz ze to oczywiste, jasne, powszechnie znane czy ze nie brak opinii ze ( ͡º ͜ʖ͡º)
@yhbgrobdoivbvwamsv: W sklepach się kupuje.
Od kiedy w kupujesz książki bibliotece szkolnej?
@yhbgrobdoivbvwamsv: Przecież dosłownie w pierwszych sekundach filmu słychać, że ktoś chce kupić książkę, a nie ją wypożyczyć. Głuchy?
@rzep: bzdura, wartość oburzenia jest stała dla tego gniota który nazywa się książką. Obiekt w postaci szkoły zwiększa wartość szybkości przyrastania oburzenia.
W związku z tym, nie żeby "lepiej" generowało tylko "szybciej".
Ponieważ jak wspomniałem wartość oburzenia na tego gniota jest stała to twoim problemem jest zwyczajnie to, że znalezisko wejdzie na główną za szybko a nie, że wejdzie
@ziumbalapl:
@CytrynowySorbet: a skad sie wzięła tam biblioteka teraz? Od kiedy a) w szkole nie można
@yhbgrobdoivbvwamsv: To nie jest zle w oczach normalnego człowieka, natomiast jeszcze bardziej szokuje prawicowe śnieżynki, choć w książeczce nie ma ŻADNYCH treści będących w jakikolwiek sposób kontrowersyjnymi xddd