@adamsowaanon: takie masz warunkowanie społeczne, program nauczania, wartości wpajane przez tv, chociażby całe życie w większości kobiety uczą w szkole i od początku szacunku nadmiernego do kobiet uczą. Takie słabe chłopięce jednostki to chłoną i masz po prostu większość społeczeństwa simpów i p--d
@Kryskamatyska: nigdzie nie napisałem, że powinno być chamskie. Skrytykowałem tylko postawę jaka jest wpajana dla facetów i dlaczego aktualnie tak większość wygląda.
@Kryskamatyska: w relacjach wobec kobiet nie zaszkodzi, Jak to ktoś pisał tu niedawno. "Kobieta wybaczy ci że jej przywaliłes w twarz, Ale nie wybaczy ci że płakales." Wypomni ci to po latach lub przy rozstaniu dopiero, żeś p---ą
miał wcięcie w talii (aczkolwiek i szersze ramiona niż doopę i był szczupły)
@AlienFromWenus: ????, wcięcie w tali i szerokie ramiona tak zwana sylwetka typu V to jest przecież najbardziej męska cecha, to że kobieta też powinna mieć wcięcie w tali do tego szerokie biodra czyli sylwetke typu hourglass to też kobieca cecha.
-gdyby facet miał wąskie ramiona a szeroką miednice to by to była kobieca sylwetka
@AlienFromWenus: gdzie tu kobieca cecha??? wąska talia jest kanonem piękna niezależnie od płci a zależne od płci jest czy dana osoba ma szerokie ramiona czy biodra
@adamsowaanon: tylko w waszych zaburzonych umyslach bycie chamem kiedykolwiek poplaca, kobiety preferuja facetow z ktorymi sie idzie dogadac i vice versa. Nikt nie chce byc z bucem.
Jak to ktoś pisał tu niedawno.
"Kobieta wybaczy ci że jej przywaliłes w twarz,
Ale nie wybaczy ci że płakales."
Wypomni ci to po latach lub przy rozstaniu dopiero, żeś p---ą
@AlienFromWenus: ????, wcięcie w tali i szerokie ramiona tak zwana sylwetka typu V to jest przecież najbardziej męska cecha, to że kobieta też powinna mieć wcięcie w tali do tego szerokie biodra czyli sylwetke typu hourglass to też kobieca cecha.
-gdyby facet miał wąskie ramiona a szeroką miednice to by to była kobieca sylwetka
-jakby kobieta miała
źródło: comment_1670829199xx4rEqTazwHtoYbL90368E.jpg
Pobierz^ chłopaki weźcie na poważnie zdanie samotnej 33latki.
Co może pójść nie tak. Zaufajcie mi, ona ma rację ( ͡º ͜ʖ͡º)