Aktywne Wpisy
xfre +7
Szukam asystentki dyrektora*
Wymagania: normalne bez wymysłów znajomość ms 365, innych systemów można nauczyć się ciągu dwóch dni. Warunek znajomość języka angielskiego biegle, mile widziany francuski komunikatywny.
Kasa 8000-10000 brutto na UoP.
No nie zgadniecie jaki chłam zgłasza się 😂🤣
Moda na cv bez zdjęć rozwala mnie.
Przykład: zakolczykowana japa, wytatuowany ryj, włosy w kolorze tęczy...
Ludzie zapanujcie nad swoim wyglądem, bo potem nie da się na was patrzeć 🤡
*facet odpada,
Wymagania: normalne bez wymysłów znajomość ms 365, innych systemów można nauczyć się ciągu dwóch dni. Warunek znajomość języka angielskiego biegle, mile widziany francuski komunikatywny.
Kasa 8000-10000 brutto na UoP.
No nie zgadniecie jaki chłam zgłasza się 😂🤣
Moda na cv bez zdjęć rozwala mnie.
Przykład: zakolczykowana japa, wytatuowany ryj, włosy w kolorze tęczy...
Ludzie zapanujcie nad swoim wyglądem, bo potem nie da się na was patrzeć 🤡
*facet odpada,
gadsh +55
Jestem już ponad 15 lat na wykopie (głównie przeglądałem, raczej mało się udzielałem) i nie wiem czy 15-lat poziom był wyższy czy ja byłem głupszy. Sekcja komentarzy na głównej (głownie, choć mirko też nie jest bez winy) , to jest niestety ale poziom człowieka o ograniczonych zdolnościach intelektualnych. Już nawet nie mówię o tym, że ktoś wstawi komentarz który udowadnia, że nie zapoznał się ze znaleziskiem który komentuje, ale 90% komentarzy jest
#krakow #motoryzacja
@ArekMaupa: nigdy nie pisałem czegoś takiego. Zresztą nigdy nie ukrywałem że jeżdżę raczej lekko ponad limit i biorę na siebie ryzyko zapłacenia mandatu. Ale nie znoszę osób które obsrane jadą i powodują niebezpieczeństwo dla innych. Nie mówię o jeździe 50km/h w okolicy szkół po lodzie. Ale o
I toczy się taki i prawym i lewym pasem 20km/h a przy każdym łuku prawie się zatrzymuje bo pruszy śnieg i ostatni neuron w mózgu zapalił mu alarm "Hur Durr zła pogoda zwolnij"
#bekazpodludzi
Komentarz usunięty przez autora
( ͡° ͜ʖ ͡°)