Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 15
@Mjj48003: Z tym wfem to trafna analogia - jeżeli ktoś liczy, że kobiet też będzie dotyczył pobór to już odleciał, bo one zwalniają się nawet z zajęć wychowania fizycznego gdzie jedyne co muszą robić to rozgrzewka i trochę się porozciągać, a i tak na 20 dziewczyn ćwiczą 4.

Bonus: laski dobrze wiedzą czym jest p-----c psychiczna w trakcie stacjonowania w jednostce, ale i tak mają to w dupie popierając służbę
  • Odpowiedz
@Mjj48003: Jak laska chce wyskrobać dziecko, to faceci mają g---o do gadania, bo przecież nie mają macicy. Ale w temacie obowiązkowego poboru facetów zasada "no p---s - no opinion" oczywiście już nie obowiązuje. Mimo iż kwestia dotyczy wyłącznie nas samych, a nie jak w przypadku aborcji osoby trzeciej, która nie ma możliwości zabrać głosu w swojej sprawie.
  • Odpowiedz
@schweizer: Dokładnie, wypowiadanie się kobiet na temat poboru jest niesmaczne, a ja wciąż nie rozumiem(może mi ktoś wytłumaczy) dlaczego kobieta nie może iść jako mięso armatnie na front
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@Mjj48003: Joasia czuje się dyskryminowana, ze nie dotyczą jej pobór/ćwiczenia, a deklaruje sie, ze by chciala. Więc nie wiem, czemu nie idzie, przecież może, bo są organizowane szkolenia dobrowolne dla cywili oraz może się zapisać do WOT xD
  • Odpowiedz
a ja wciąż nie rozumiem(może mi ktoś wytłumaczy) dlaczego kobieta nie może iść jako mięso armatnie na front

@Beto444: to zaszłości z czasów, kiedy kobiety rzeczywiście rodziły dzieci.
Do większości polityków nie dotarło, że to już przeszłość, bo wroga propaganda zlasowała kobietom mózgi.
  • Odpowiedz
@Zgrywus1 Nie chce i nie jestem teraz złośliwy. Od pewnego BMI masz niezdolny. Czy już zostało osiągnięte, nie wiem. Czy możliwe, że jest blisko, w mojej opinii to możliwe.

@Beto444: Jaro ma rację. Jeśli któraś partia wpadnie na pomysł aby wcielać babeczki straci elektorat, a z badań wychodzi że kobiety głosują częściej niż faceci.
  • Odpowiedz
@bkce: 1. BMI, 2. Ciekawe czy miesiąc bez alkoholu by wytrzymała ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Btw - jesteśmy krajem pantoflarzy i takie mamy efekty. Jakby przyszło co do czego, to zaraz będą pojawiać się tytuły w Wysokich Obcasach - „Podświadomie pragnę śmierci mojego męża na froncie. Źle się z tym czuję, ale taka prawda” i komentarze innych P0lek niżej - nie martw się kochana, MAM TO
  • Odpowiedz