@L3stko ale w którym momencie, wtedy gdy mówił, ze trzeba się dogadać z Putinem bo babcia zmarznie, czy wtedy gdy wił się i pocił, by nie odpowiedzieć na pytanie "czy seks z 8-letnimi dziećmi powinien być legalny?" (wiesz, pytanie na który każdy normalny człowiek bez zastanawiania się powie "nie urwa, bierzesz mnie za pedofila by w ogóle o coś takiego pytać i nie byc pewien odpowiedzi?")..
@Kryspin013: Ale kisnę z tego, że komuś mógł ten tekst zaimponować xD
@aegispolis: No nie? xD Równie dobrze mentzen mógł powiedzieć "nie zesraj się" to dla lestkova byłby światły inteligentny człowiek i inna kategoria polityka XD
@aegispolis: trochę nie rozumiem czy tu się śmiejesz czy co. Mentzenowi nie można faktycznie zarzucić, że nie jest inteligentny. Musi być. Jest cynikiem. Jakoś swój elektorat musi urabiać.
A gość się trochę naśmiewa z tego co sam wyżej napisałeś: że cieszą się jak dzieic bo mentzen dosrał komuś kto się dosłownie sam podstawił jak dziecko xD
Wykopki, nie pije od kwietnia a nie mam się komu pochwalić bo jestem samotnie mieszkającym kawalerem trochę po trzydziestce także chwalę się tutaj. Alkohol zastąpiłem bieganiem. Fajne są takie wyzwania.
#polityka #bekazprawakow #neuropa
Cc @Kryspin013
https://www.wykop.pl/wpis/69410117/#comment-246365721
@aegispolis: No nie? xD Równie dobrze mentzen mógł powiedzieć "nie zesraj się" to dla lestkova byłby światły inteligentny człowiek i inna kategoria polityka XD
aż go zaplusowałem xD
@Kryspin013: xDDD
@Kotouak: nie, za to świat alternatywy w głowach kucy
@aegispolis: trochę nie rozumiem czy tu się śmiejesz czy co. Mentzenowi nie można faktycznie zarzucić, że nie jest inteligentny. Musi być. Jest cynikiem. Jakoś swój elektorat musi urabiać.
A gość się trochę naśmiewa z tego co sam wyżej napisałeś: że cieszą się jak dzieic bo mentzen dosrał komuś kto się dosłownie sam podstawił jak dziecko xD