Aktywne Wpisy

wykop +11
Wykopowicze,
zauważyliśmy, że od dwóch dni nie informowaliśmy o niczym pod #wykopchangelog a w tym czasie przybyło kilka zmian, o których warto jednak wspomnieć. A więc zaczynamy! (ง •̀_•́)ง
Co na Wykopie?
W ostatnich dniach pojawiło się kilka drobnych usprawnień, część z nich już zauważyliście. To między innymi:
przywróciliśmy przyznawanie osiągnięć;
- wprowadziliśmy też powiadomienia o nowych osiągnięciach;
- usprawniliśmy tagi autorskie, ich autorzy ponownie będą mogli
zauważyliśmy, że od dwóch dni nie informowaliśmy o niczym pod #wykopchangelog a w tym czasie przybyło kilka zmian, o których warto jednak wspomnieć. A więc zaczynamy! (ง •̀_•́)ง
Co na Wykopie?
W ostatnich dniach pojawiło się kilka drobnych usprawnień, część z nich już zauważyliście. To między innymi:
przywróciliśmy przyznawanie osiągnięć;
- wprowadziliśmy też powiadomienia o nowych osiągnięciach;
- usprawniliśmy tagi autorskie, ich autorzy ponownie będą mogli

harold97 +312
Indoktrynacja on najmłodszych lat
a potem 4 facetów na 25 bab ma robić im wystawne święto na swój koszt
#blackpill #p0lka #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #cuckold #heheszki
a potem 4 facetów na 25 bab ma robić im wystawne święto na swój koszt
#blackpill #p0lka #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #cuckold #heheszki

co się robi aby odpływ(ten awaryjny) w zlewie "niezarastał " jest jakiś specyfik co wrzucam przez ta dziurkę raz na miesiąc i zapominam o temacie?
mycie z zewnatrz na to nie pomaga, zabawa w wymyślne wyciory to nie moja bajka - potrzebuje patentu od leniwej perfekcyjnej pani domu :D
niby nowy zlew ale zaczyna przypominać te stare....
#sprzatanie #dom #mieszkanie #higiena #lazienka
#amatorsprzatania
//edit... ten awaryjny nie na dole
odbiegłem od tematu bo pewnie biel i czystość mi zachowa ale nie chcę za jakiś czas innego typu problemów.
W zasadzie jedyne czyszczenie tego od środka to możesz raz na miesiąc drutem i tyle
na focie tego niezobaczysz, zresztą normalnie tez tam się niezerka...
no ale dzisiaj zerknełem i widzę postępy w drodze do wynalezienia koła
raczej coś z jurgi wezmę
https://allegro.pl/oferta/jurga-fungi-stop-na-plesn-grzyby-neutralny-zapach-11262293327?bi_s=internal&bi_c=59657&bi_m=dom-i-ogrod-art-offer-carousel&bi_term=Expert-poradnik
lub to bo ma bdb opinie
https://allegro.pl/oferta/pufas-spray-plesniobojczy-na-grzyba-i-plesn-500-ml-8172598647?bi_s=internal&bi_c=59657&bi_m=dom-i-ogrod-art-offer-carousel&bi_term=Expert-poradnik
spryskaj, zostaw na chwilę weź drut z tymi takimi jak do komina (no wiesz o co mi chodzi) owiń szmatką wytrzyj, zalej kretem w żelu (tylko w żelu) zostaw
@PiersiowkaPelnaZiol: syf mam w wielu miejscach w domu ;)
ale że tu mi się zaczął pojawiać jakoś przeboleć nie mogę... jak już zauważyłem.
za blisko oka jak się nad kranem pochylę :D