@textr: z całą pewność amazon pozwoli dzieciaku żeby ten serwis pożył więcej niż miesiąc. Jakby to była takie proste to byś miał tysiące #!$%@? layoutów z jutuba
@ziko100: Ale to przezyje bo to pod slotsy są a twitch czytaj amazon moze #!$%@? zrobic bo to tylko szata graficzna. Plus stoja za tym ludzie z hajsem jak zobacza ze ten nitro ma widownie to kolejne promo na terenie polski
@BezczelnyHusarz: Z czytaniem jest jak z jedzeniem, lepie wolniej. Tak czy inaczej, ludziom się znudzi wchodzenie na jakieś szemrane stronki które zresztą spadną z rowerka
@Paprycek: Na tym jego pobocznym kanale na strimach mial po 2k ludzi jak tutaj bedzie mial tyle to dla niego win sytuacja jak dobrze pamietam na konfach mial sporo widzow wiec trzeba obserwować
@BezczelnyHusarz: Czy ja wiem, w jego przypadku to zwykły ochłap. Stracił kanał 2,5mln subów, drugi nie wiem ile miał ale stracił również sponsorów, agencje, jego sklep nie pozyska już nowych klientów praktycznie a jak te platformy zaczną upadać i będzie uciekał z jednej na drugą to jedynie co będzie to tracił widownie bo nowej na takim zadupiu nie zyska.
@Paprycek: Pamietaj ze ma instagrama mocnego za ktorego w dzisiejszych czasach da rade zarobic plus ta jego partnerka. Jakby mial upasc na dno to wszystko musialby stracic
@BezczelnyHusarz: nikt nie twierdzi, ze upadnie na dno bo to się nigdy nie stanie ale tracąc yt i nie mając przy tym twitcha to tak jakbyś się przesiadł z ferrari do opla
@Paprycek: To fakt zapewne bedzie musial ogarniczyc typu auto za banke i wynajmowanie domu ale spokojnie jeszcze zarobi sporo siana i pisze to patrzac na inne „gwiazdy” ktore upadly ale #!$%@? z tego updku
@BezczelnyHusarz: A niech zarabia, nikt kto chciał albo chce zaszkodzić nitro nie myśli, że nagle poważnie zbankrutuje bo to się nie wydarzy. Ten nitro to Wam wyprał głowę tym argumentowaniem wszystkiego pieniędzmi.
#wardega #nitro #famemma