Wpis z mikrobloga

===============[EPIC]===============

OCENA METACRITIC
METASCORE: Saints Row IV: Re-Elected 86 / Wildcat Gun Machine -
USER SCORE: Saints Row IV: Re-Elected 7.4 / Wildcat Gun Machine -

Saints Row IV: Re-Elected oraz Wildcat Gun Machine za FREE w EPIC

AKTUALNE! do 15.12

Jeżeli chcesz chcesz być dodany/a do listy osób wołanych z tagu #metodzikpoleca zapraszam do plusowania TEGO WPISU oraz obserwowania. Znalezione informację dotyczące nowych darmowych ofert będą na bieżąco dodawane.

#gry #gameshunt #darmowegry #rozdajo #cebula #pcmasterrace #epic #cebuladeals #grajzwykopem #gryzadarmo #zainteresowania

Wołam użytkowników, którzy zaplusowali następujący wpis lub komentarz:
https://www.wykop.pl/wpis/59442621/chcesz-byc-wolany-a-do-wpisow-z-tagu-metodzikpolec/

Metodzik - ===============[EPIC]===============

OCENA METACRITIC
METASCORE: Saint...
  • 50
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Metodzik: Do tego jak ktoś posiada tą grę na Steamie to aktualiza do wersji Re-Elected jest darmowa. W każdym razie widać że Volition próbuje mocno ratować swój wizerunek, ale na próżno, bo po tym jak nazywa się fanów serii terrorystami za to że nie lubią nowego, obiektywnie c-------o reboota. Oby upadli, bo na patch do dwójki nie ma i tak co liczyć.
  • Odpowiedz
@supra107 ta historia z tym patchem do dwójki to kompletna komedia. Jeszcze jak śp. Mike Watson żył to były regularne aktualizacje postępów nad patchem. Teraz jest kompletnie glucho. Na saintsrowmods podobno jedna moderatorka jest też modem na discordzie pracowników Violition i tam zapewniają ze prace nadal trwają. Nawet screeny dała na potwierdzenie i nawet to legitnie wygląda. Jednak dla mnie nadal to jest więcej PR-owego gadania niż konkretów.
  • Odpowiedz
@gaertan: Nawet jeżeli pracują nad tym patchem, to ja serio wątpię że w ogóle zezwolą na jego wydanie, bo obecne Volition szczerze nienawidzi starych gier ze swojej serii, tym bardziej te pierwsze dwie. A kodu źródłowego nie wydadzą, nieee, c--j z tym że samym kodem źródłowym gry się nie sklonuje, a sama gra ma już ponad dekadę. Carmack wydał kody źródłowe swoich gier jak jeszcze je sprzedawał i nie zbiedniał
  • Odpowiedz