Aktywne Wpisy
mickpl +450
poorepsilon +1
Nie zarzucam wam, że wasze problemy psychiczne, a w szczególności depresja nie mają miejsca. Chciałabym tylko zwrócić uwagę, że moim zdaniem, funkcjonują na wykopie ludzie, dla których najlepszym lekarstwem będzie próba unikania negatywnych myśli i skupiania się na czymś innym. Pisząc wpisy typu; przez większość czasu czuję się źle, nakręcacie spirale negatywnych myśli.
Życie jest piękne, ale akurat nie twoje. Nie oznacza to, jednak że trzeba kisić się w tym sosie, tym
Życie jest piękne, ale akurat nie twoje. Nie oznacza to, jednak że trzeba kisić się w tym sosie, tym
Poszukuję chętnych którzy pomogą zredagować zapytanie do naszych posłów głosujących za ustawą o obronie ojczyzny.
Plan jest taki aby udostępnić takiego "gotowca" reszcie mirków i aby każdy z nas mógł wysłać to do sejmu (adresy email też mam)
Draft już mam, ale warto aby inne oczy rzuciły okiem czy czegoś nie pominąłem. Może ktoś ma talent do tego typu pism (⌒(oo)⌒)
#obowiazkowecwiczeniawojskowe
Dzień dobry,
Piszę w związku z niepokojącymi informacjami dotyczącymi obowiązkowych ćwiczeń wojskowych dla cywilów, które mają zakończyć się przysięgą wojskową. Ja, jako osoba, która zdecydowanie sprzeciwia się obecnej formie Konstytucji, m.in. art. 10, który jest sprzeczny z monteskiuszowskim trójpodziałem władzy, gdzie u nas władze nie są odrębne lecz się równoważą (czyli może jedna władza wpływać na drugą, co robi partia rządząca) nie mam zamiaru składać przysięgi na Konstytucję RP. Jest również wiele innych argumentów przeciw obecnej treści Konstytucji - np. art. 4 czyli parlamentarzyści nie są moimi reprezentantami, lecz wyimaginowanego Narodu, do czego odniosę się