Aktywne Wpisy
damianooo8 +77
#trzecieoko ##!$%@? #warszawa #heheszki
Walka transów z Ukraińcami w postępowej Warszawie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Walka transów z Ukraińcami w postępowej Warszawie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
IntruderXXL +133
TOTAL 1000KG treningowo. A oficjalny rekord Polski w trójboju wynosi... 1000kg.
Przysiad - 370kg
Wyciskanie leżąc - 265kg
Martwy ciąg - 365kg
Stało
Przysiad - 370kg
Wyciskanie leżąc - 265kg
Martwy ciąg - 365kg
Stało
Razem z dziewczyną jesteśmy osobami dobrze zarabiającymi, posiadam mieszkanie prawie całkowicie spłacone w mieście wojewódzkim, pełnimy stanowiska kierownicze. Dziewczyna ma możliwość pracy zdalnej z każdego miejsca na świecie, ja pracuje jako automatyk więc praca zdalna odpada. Nie mamy złej sytuacji finansowej, mamy oszczędności, mamy w Polsce rodziców i przyjaciół, ogólnie żyje nam się dobrze i przyjemnie.
Jednak Polska nas denerwuje, ze względu na przepisy antyaborcyjne nie chcemy myśleć o dzieciach, wkurza mnie świadomość ile miesięcznie oddaje pieniędzy na wszelkiego rodzaju podatki nie dostając w zasadzie nic w zamian. Płacę chore pieniądze za służbę zdrowia a jakiekolwiek badania i tak muszę wykonywać prywatnie, podobnie z lekarzem, fizjoterapią itp.
Jesteśmy z dziewczyną aktywni, lubimy sporty, spacery, góry, jazdę na rowerach, mamy komunikatywny angielski.
Nie chciałbym wyjeżdżać czysto w celach zarobkowych, najprawdopodobniej gdziekolwiek nie pojadę, mój standard życia lekko spadnie, ale mam dość uczucia bycia opluwanym przez władzę i bycia okradanym na każdym kroku.
Czytałem trochę o życiu w Portugalii, Hiszpanii, Czechach, Holandii, Wielkiej Brytanii.
Koszty i podatki bardzo wysokie, ale peniądze też dobre.