Wpis z mikrobloga

Dużo byłem w stanie Wolskiemu wybaczyć.

Pomyłki w prognozowaniu - spoko, wojnę prognozuje się jeszcze ciężej niż pogodę, git.
Typek z reklamą od złota który #!$%@? o niczym, a nawet oczywiste głupoty (wartość rubla). Mówię #!$%@? może Wolski go nie prześwietlił wystarczająco.
Nawet te podpisy Wolskiemu wybaczyłem i stwierdziłem że ok, #!$%@?ł, na #!$%@? drążyć temat.

Ale to co się teraz #!$%@?. To że wychodzi z niego typowe wojskowo-patriotyczne #!$%@?, gadanie o poświęceniu, o tym jakie pogardliwe rzuca teksty, o tym jak w ogóle nie rozumie problemu. No tego #!$%@? nie przełknę.

Kolejny wojskowy gadający o poświęceniu, o przelewaniu krwi za ojczyznę, ale oczywiście nie swojej. Aż mi żal że go podsyłałem znajomym.

#wolski
  • 5
To że wychodzi z niego typowe wojskowo-patriotyczne #!$%@?, gadanie o poświęceniu, o tym jakie pogardliwe rzuca teksty, o tym jak w ogóle nie rozumie problemu. No tego #!$%@? nie przełknę.

@PochodnaFunkcji: ale wiesz, że on nawet nie robi tego z pobudek patriotycznych. Jest jak dziennikarze TV PIS- zarabia na dobrych stosunkach z MON, więc nie może za bardzo ich atakować, tylko małe uwagi, więc jedzie jak chce po widzach, ale w