Aktywne Wpisy
Dawul +91
Co prawda nie oglądałem tego #1670, więc jak coś możecie mnie wyprowadzić z błędu, ale po fragmentach i wypowiedziach, stwierdzam, że to takie kabarety dla ludzi koło 30 roku życia, które w dodatku mają sprawić, że jako widz możemy poczuć jakoś super oczytani, bo nawiązania w tym serialu są oczywiste. Hehe Jan Paweł, bo wiecie papież, mierzenie #!$%@?, bo wiecie #!$%@? kiedyś znaczył coś innego, Andrzej głupi bo wiecie kto hehe
Mega_Smieszek +889
Tak. Wiem, że konserwy zagłosowały tak samo, ale oni nie wycierają sobie mordy równościowymi hasłami.
#bekazlewactwa #4konserwy #wojna #neuropa
Bzdura. Wystarczy że powiedzą na komisji wojskowej że są niebinarx i zostaną przydzieleni do wojny o prawa do skrobania.
@ItsGrN:
XDDDDD
Jakie to jest slodko-głupiutkie jak w tej chwili kukoldy lewackie nie widzą w niczym swojej winy.
Ta pani pozostanie w lewicy długo długo i jeszcze nie jednego faceta zniszczy dla zasady ¯\_(ツ)_/¯
@archubuntu: Żukowska jak była głupia tak jest, ale nie stanowi o całej lewicy, tak jak Korwin nie stanowi o całej prawicy.
@ItsGrN: Rozumiem, ze do PISu przechodzi cała sejmowa lewica z Razemkami włącznie?