Aktywne Wpisy
rodnekr +196
gniazdownik1016 +139
A propos ostatnich wydarzen co do zaostrzenia przepisow drogowych to mialem pewna rozkmine
Nagminnie jak jezdzilem autem w-------o mnie, ze piesi stoja przy przejsciu i gadaja albo tak po prostu stoja i nasunela mi sie pewna mysl
Wymyslilem, zeby przy kazdym przejsciu dla pieszych namalowac taki kwadrat, na ktory wchodzisz tylko wtedy, gdy chcesz przejsc przez jezdnie i wchodzac na niego, stojac na nim, automatycznie masz pierwszenstwo
Roboczo
Nagminnie jak jezdzilem autem w-------o mnie, ze piesi stoja przy przejsciu i gadaja albo tak po prostu stoja i nasunela mi sie pewna mysl
Wymyslilem, zeby przy kazdym przejsciu dla pieszych namalowac taki kwadrat, na ktory wchodzisz tylko wtedy, gdy chcesz przejsc przez jezdnie i wchodzac na niego, stojac na nim, automatycznie masz pierwszenstwo
Roboczo
Wietrzę codziennie na grubo, okna drewniane więc są nieszczelne (przez niektóre czuć jak wieje).
A nadal mam problem i dosłownie każde okno na piętrze jest zalane, na parterze nie ma nic....
#remontujzwykopem #budownictwo #zima
@MlLF: tak jak napisał @n0xx czyli problemy z wentylacją.
Kupiłem właśnie dzisiaj termometr z higrometrem :D :D
Za gorąco w środku - zimno na dworze to się skraplać musi.
Nie jestem specjalistą ale tak na logikę to biorę.
w zeszłym roku było to samo, ale było po remoncie, więc wilgoci było kilkukrotnie więcej.
ogrzewanie + wietrzenie naprzemiennie dają radę.
ja nie grzeję, bo jestem cebulą, grzeją mnie sąsiedzi.
Nic nie czytaj, najgorsze g---o jakie jest, s---------z sobie dźwiękoszczelność okien. Lepiej samemu częściej wietrzyć niż montować ten syf. Mówię z doświadczenia.
@phat: Właśnie też nie jestem do nich przekonany. Dzięki!
https://allegro.pl/oferta/tesa-5430-folia-izolacyjna-przezroczysta-okna-1-7m-11220606280
Jeszcze takie coś znalazłem, korzystał ktoś z tego? Niby Zapobiega parowaniu szyb