Wpis z mikrobloga

@Braand: i się c---a na zarządzaniu znasz, bo każdy kto ma z tym styczność wie, że publicznie to się chwali. A o------l leci na privie,w kantorku. Cóż, każdy poza takimi ekspertami jak ty. Którzy są zmorą wszystkich dookoła jak im tatuś załatwi managerską posadę.
  • Odpowiedz
@white142: nie wiadomo, jak widać po jego zachowaniu to chłop nie ma łba nawet żeby biec za piłką turlającą się po ziemi wedle ustalonej pozycji, 5 minut po tym jak wszedł na boisku
  • Odpowiedz
@Antorus: w ch*ju mam zarzadzanie po imprezie przegranej, ktora jest co 4 lata. Jedni nigdy nie beda mieli okazji by nawet minuty zagrac w tym pilkarskim swiecie, a taki typ wchodzi i sobie biegnie od niechcenia gdy powinien z---------c ile sil w nogach. To jest obrazanie i zniewaga kibicow, ktorzy wierza w tych graczy. Plaskacz na oczach innych to i tak za malo za takie zachowanie.
  • Odpowiedz
@pasterzzxc: ja pier... Czesio mówił, że Krycha gra bo nie mamy dobrych następców dla niego. Pytany o Dąbrowskiego z Pogonii, odparł, że nie miał czasu go sprawdzić.
Dąbrowski moze i nigdy nie grał na takim poziomie jak Krycha, ale chłop umie rozegrać i potrafi pół.boiska sprintem wrócić by wyczyścić. W tej sytuacji jestem pewien, że płuca by wypluł z siebie byleby tego Mbappe skasować.
  • Odpowiedz
@pasterzzxc: Kuzwa ogladam to juz 4 czy 5 raz i tylko sie w------m bardziej. Przeciez nawet ja bym dal wiecej z siebie w tej akcji biorac pod uwage, ze to byla jego 2-4 minuta w meczu, dalbym z siebie wszystko na pelnej ku*wie, moze by potem trzeba byloby mnie zmienic ale dalbym z siebie maksa, a ta p---a biegnie jak p--------a baletnica...
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@pasterzzxc: akurat tu się proszę czepiać Glika za to, że widząc brak Casha, poszedł razem z Kiwiorem za Giroudem w taki sposób, że nie dał sobie szans na zrogienie czegokolwiek w kontekscie Mbappe
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Bajtopisarz: co się dziwić, że Zalewski źle gra, jak trener wychodzi na konferencję i mówi o nim, że się spalił xd weź terwz wyjdź w fazie pucharowej i graj luźno
  • Odpowiedz