Aktywne Wpisy
robertx +744
DJRuraWydechowa +182
Kolejny z tych debili Need For Speed Kraków, albo Illegal Night, który nie używa mózgu.
Nocny wypadek na Zabłociu, ameba umysłowa niby żyje, bo strażacy wyciągnęli go i został przetransportowany do szpitala, ale w sumie samochód jest tak #!$%@?, że szczerze mam wątpiwości, czy przeżyje. W najlepszym wypadku będzie kaleką do końca życia, tyle że już nie umysłowym, a fizycznym.
#krakow
Nocny wypadek na Zabłociu, ameba umysłowa niby żyje, bo strażacy wyciągnęli go i został przetransportowany do szpitala, ale w sumie samochód jest tak #!$%@?, że szczerze mam wątpiwości, czy przeżyje. W najlepszym wypadku będzie kaleką do końca życia, tyle że już nie umysłowym, a fizycznym.
#krakow
Dość innowacyjna metoda uprawy ziemniaka, w której korzenie i bulwy wiszą w powietrzu pod rośliną, zraszane wodą i składnikami mineralnymi. Główna część od 2:20.
https://www.wykop.pl/link/6929445/czy-ziemniaki-mozna-zrywac-tak-jak-owoce-mozna-sekrety-uprawy-aeroponicznej/
#mikroreklama
#swiat #rolnictwo #ciekawostki #zainteresowania #gruparatowaniapoziomu
Jeśli uda Ci się zrobić aeroponikę bez udziału wody, a jedynie poprzez rozproszenie pyłu mineralnego to będziesz mistrz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tylko nie wiem co rośliny na to powiedzą
@sierpien22: na 101% nie da się (-‸ლ)
@Czekoladowymisio: dokładnie, co to ma być, nie ziemniaki a jakieś powietrzniaki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Hola hola, panie @Czekoladowymisio ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Natomiast tutaj jest uprawa aeroponiczna, a nie hydroponiczna. To raz.
A dwa to jednak uprawianie ziemniaków w ten sposób i zbieranie ich od dołu to jednak pewna ciekawostka.