Aktywne Wpisy

Może ktoś wytłumaczyć takiemu nieukowi jak ja, dlaczego obecnie rakiety płoną moment po starcie, jeśli w przeszłości udało się wysłać ludzi na księżyc? Co tak naprawdę chcemy osiągnąć? Pamiętam z dzieciństwa jak w Teleekspresie mówili, że jakaś babcia leci na Marsa, jednak brak informacji, aby taka misja miała się kiedykolwiek odbyć. #kosmos #spacex #musk #nasa #rakiety

BArtus +64

A jakie były wasze najgorsze reakcje ludzi na to co użyliście?
#perfumy
źródło: comment_1670174831PTLNza1aZykBwoIm05U6i1.jpg
Pobierza ja tylko psiknałem się kourusem, no i masz - ch.j po miłości. Taka to oto historia( ͡º ͜ʖ͡º)
Nicolai New York Intense
Szedlem ulicą, za mną w ogonie projekcji od kilkunastu metrów jakiś koleś. W pewnym momencie wyprzedził mnie i ze sprutą w głosie "normalnie jak w kiblu!".
I otacza Cię wiele kobiet. (• ◡•)
@YouCanCallMeBillieGates u mnie chyba tylko raz tak było z Orto Parisi Megamare. Ludzie z pracy mówili, ze trzeba przewietrzyć bo się duszą. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@YouCanCallMeBillieGates: Otwarcie okna i wietrzenie, bo "coś stęchło".
W innym przypadku łapanie wdechów powietrza i sprawianie wrażenia, jakby faktycznie ktoś się dusił.
City on fire- "pachniesz jak Kiełbasa"
By the fire place -"fajnie pachniesz, jak prostytuka" wtf
poza tym gdzie temu do księdza
@monsieur_mm: brzmi jakby poprzedni klient po tym co tak skomentował tak pachniał i stąd to skojarzenie które jak domyślam się weszło od kolegi?
@GregBlack: nie wiem ale tak mnie to zaciekawiło i znalazłem parę osób w necie z którym się ten zapach kojarzy z Kościołem/świątynią więc zdaje się jest to możliwe dla niektórych
- tato, a jak poznałeś mamę ?
- a psyknąłem się k------m