Aktywne Wpisy

WielkiNos +596
Mina p0lki kiedy w hotelu na wakacjach widzi szczęśliwe, białe rodziny z dziećmi zamiast obcokrajowców z krajów Afryki, którym mogłaby pokazać swoją lewacką tolerancję i miłość.
#p0lka #bekaztwitterowychjulek #tatuaze
#p0lka #bekaztwitterowychjulek #tatuaze

źródło: temp_file6897582679708140168
Pobierz
Olek3366 +266

źródło: temp_file7115857347954076470
Pobierz
#nvidiacwel #nvidia #kartygraficzne #pcmasterrace
źródło: comment_1670160778z3TUQmrrsqieWrYGzozG2e.jpg
PobierzSkoro nowa karta jest NOWA i droższa to na pewno jest LEPSZA, a ciebie po prostu na nią nie stać!!!!! xD
zależy kto testuje i jakie gry też. Ogólnie to chyba nie jest tajemnica, ze w grach bez RT /z wyłączonym RT AMD wypada opłacalnie na ogól.
źródło: comment_1670161281jbkJh3mPaYp09nlhGQe4N9.jpg
Pobierz@Linijkarz_z_Lotusa: Tylko po co DLSS jak w RXie bez gorszej jakości obrazu masz już więcej klatek? otrzymujemy coś co RX oferuje natywnie RT to ok ale w zamian za lepsze odbicia wymieniamy jakość tekstur i przy 8gb prawdopodobnie przynajmniej o 2
No i mogłem pograć Quake 2 RTX i 4K ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@znkk:
Pojawia się, ale wciąż jako ciekawostka i ficzer, a nie wymóg. Globalnie to gry mobilne dominują w zarabianiu $ (~50% rynku), potem konsole (~30%) i PCty (~20%).
RT nVidia zaczęła mocno promować koło generacji 2000, gdzie dopiero koło 3000 miało to sens. O sprzedaży serii 4000 ciężko mówić bo wychodzi. W steam survey można przejrzeć jakie karty dominują. Oczywiście nie jest to miarodajne, ale daje jakiś pogląd. Może z 10-15% kart tam widocznych to coś co pozwoli grać na 60+FPS w 1080p z włączonym RT w
Będąc całkowicie szczerym: nie mam pojęcia co robią ludzie z kartami. Jak np. 4090 - grają na tym, czy pracują?
Ze 100% pewnością mogę pisać tylko o sobie: mam 6900, która niby powinna coś na RT ciągnąć, a nawet nie próbowałem. Gram w MMO, ogrywam tytuły które mi wcześniej muliły w 1440p (albo nie były osiągalne), ale RT mnie kompletnie nie obchodzi. Trzeba by ankiety wśród posiadaczy kart "RT
I tak, na pewno jest to dość mocno indywidualna sprawa i trochę szkoda że steam nie daje takiej ankiety ale o ustawieniach na jakich gracze grają.