Wpis z mikrobloga

@jmuhha: nie wiem czemu widzisz to jako coś super niemożliwego (No chyba, ze jest się singlem pracującym za <srednia krajowa :D).

Większość ludzi budując dom zazwyczaj ma jakaś działkę i niekoniecznie buduje się przy samym mieście, wiec zostaje koszt materiałów i robocizny + pozwolenia, które ponosi się stopniowo, a nie wszystko w 1 momencie.

Równie dobrze to może być domek ~65-70m jaki moi znajomi kupili z 1r temu zaraz za
  • Odpowiedz
@jmuhha

"ciekawe jak to jest byś kimś i mieć takie mieszkanko / dom na własność"

Odpowiem - jest zajebiście ( ͡º ͜ʖ͡º), ale wówczas wymyślasz sobie w głowie inne problemy, tak to już jest ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@jmuhha: nie widzę kratki pod wkładem, więc błąd konstrukcyjny :o

U góry też mogły by być dwie, bo wkład dosyć duży, oddawały by więcej ciepła.

Świetne uczucie siedzieć sobie w własnym domu przed takim kominkiem, odczucia X10 względem tego co czuje się patrząc na fotkę
  • Odpowiedz
@jmuhha Wiesz jak to jest myć taką szybę kominkową? ;D Ile to jest paprania się z przynoszeniem drzewa, wynoszeniem popiołu i nie brudzeniem wokół :D Ja lubię ale to nie jest z pewnością jedyna forma ogrzewania, zwłaszcza jak widać tu na obrazku
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@jmuhha: o nie, znowu moje zdjęcie xD
@ravau: kominek zaciąga powietrze z dworu, duża kratka jest na klatkę schodową - żeby więcej ciepła szło na górę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz