Wpis z mikrobloga

czy ktos moze podsumowac co tu sie odwojskowilo?
mamy 3 wezwania na cwiczenia, kazde inne (wcale by nie robili z jednego wzorca przeciez), w tym 2 dla osob zwiazanych z branza wojskowa?
na tej podstawie uwazacie ze zaraz zaczna wszystkich mirkow wysylac?
pytam bo nie wiem czy sie nie nakreca panika jak z kowidem, sam wtedy psychicznie niezle oberwalem.
teraz tez sie troche stresuje, mam kategorie D (bez okularow jestem slepy, mam -10, od czasu komisji tylko mi sie pogorszylo), jestem z rocznika ktory mial tylko przyznawanie kategorii i tyle, ale duzo wpisow mowi ze c---a to znaczy

#obowiazkowecwiczeniawojskowe #wojsko
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@gharman: Możliwe że to jakieś trolle które mają tylko dalej podjudzać wykopowiczów do wygryzania się na temat wojny, i zapewne jest to również po to aby odwrócić uwagę od ważniejszych spraw, jak np. PiSowski rząd przepychający jakieś g---o pod stołem. Jak dostaniesz jakiś liścik to się po prostu dobiegaj o swoje prawa, jesteś niezdolny do służby, jesteśmy w czasie pokoju, nie ma stanu wyjątkowego więc nie ma żadnych podstaw żeby
  • Odpowiedz
@gharman: Amen. Jak nasz rząd ma siłą pobierać cywili do woja to niczym się nie różni od rządów Putina których tak niby nienawidzi a jakoś bierze z nich przykład.
  • Odpowiedz
@SOLDIER_OF_FROGTAN: A kto będzie sprawdzał, czy coś przysięgałeś? Będziesz obecny, bo cię sprowadzą siłą, a potem w papierach wklepią, że przysięga złożona, chociażby jedynym dźwiękiem jakim z siebie wydałeś podczas "składania" to donośny piarek.
  • Odpowiedz