Dzisiaj S20 FE przywitał mnie takim komunikatem. Karta to Samsung Evo Plus 128 GB kupiona kilk miesięcy temu. Zdjęcia zbackupowałem na OneDrive. Co dalej z tą kartą? Format? Nie używać? Reklamować?
@SweetDreams miałem identyczny problem z tą karta, również wersja 128 GB. Niestety wszystko zostało utracone, sprzedawca wymienił na nową sztukę (samsung odsyłał do sprzedawcy). Jeden ze znajomych również miał identyczny problem i tak samo całość dotyczyła wersji 128 GB. U mnie problem pojawił się po ok. 2 miesiącach użytkowania
@SweetDreams: czyli karta do reklamacji, aczkolwiek przełożyć do PC, odpalic DiskPart > list disk (zobaczyć jaki nr ma karta) > select disk NRKARTY > clean, i moze sie karta ogarnie na tyle, ze się wyczysci ;)
Zobaczcie co odwaliło ABC/NBC. Trump jest wyższy od Kamali o 30 centymetrów. A wygląda na tak samo wysoką a w niektórych momentach nawet na troxhę wyższą XD Tak ustawili kamery. Można rozpoznać to też po wysokości mikrofonów, które są przecież w takiej samej odległości od ust. #trump #usa #debata
Dzisiaj S20 FE przywitał mnie takim komunikatem. Karta to Samsung Evo Plus 128 GB kupiona kilk miesięcy temu. Zdjęcia zbackupowałem na OneDrive.
Co dalej z tą kartą? Format? Nie używać? Reklamować?
Nie było też jakichś problemów z ich odczytem itp.
Nic, zobaczymy. Dzięki
U mnie problem pojawił się po ok. 2 miesiącach użytkowania
@hrumque: dzięki za radę, spróbuję. Z dwóch telefonów i PC (Windows 10) nie udało się a trochę słabo oddać kartę ze zdjęciami... ( ͡° ʖ̯ ͡°)
https://hetmanrecovery.com/pl/pic/blog/a58/diskpart-04.webp
DISKPART> list partition
Partition ### Type Size Offset
------------- ----------------