Wpis z mikrobloga

Czy ktoś z naszych znajomych poznaję tego pana.?napadł dzisiaj w godzinach porannych na mojego męża i go pobił.???edit.kierujaca audi kobieta wyprzedzała trzy auta na łuku drogi ,na podwojnej linii ciaglej..jechalismy z naprzeciwka.Maz pokazał kierującej ,że jest nienormalna.To spowodowało najwidoczniej oburzenie tego pana ,gdyż zawrócili auto i przed ndg.zajechali nam drogę .Efekt następny widać na nagraniu 😡" - https://www.facebook.com/share/v/18Qac11uAG/

W kom piszą że jest: Podobno ten Pan jest sołtysem Kątów Rybackich 🙂

DrMagK2 - Czy ktoś z naszych znajomych poznaję tego pana.?napadł dzisiaj w godzinach ...
  • 66
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 888
@DrMagK2 po co w ogóle wychodzić z samochodu do jakiegoś patusa? Mąż chciał się bić to się bił, myślący człowiek jak widzi takiego agresywnego z---a to rygluje drzwi a nie wychodzi na solówę xD
  • Odpowiedz
@OrzechowyDzem: z tego co widzę to gość ma TAXI i wynajmuje "apartamenty" nad morzem. Dodatkowo Wójt ma to samo nazwisko co on, nie wiem czy to zbieżność, czy rodzina, nie chce mi się dalej googlować. Generalnie na pewno dostanie po dupie za pusty łeb.
  • Odpowiedz
z socjalow pana sołtysa xD to trzeba mieć leb, żeby o---------ć takie cos na drodze majac charakterystyczny samochód i tablice x7 boss i będą sołtysem XDDDD

@floojd: nie śmiej się z biednych umysłowo ludzi. Ten samochód to jedyne co w życiu osiągneli w jakimś pcimiu dolnym xD
  • Odpowiedz