Aktywne Wpisy
WielkiNos +582
Nie uwierzycie co się stało. Barbara Butch, która wystąpiła w roli Jezusa w przedstawieniu kpiącym z katolików podczas ceremonii otwarcia igrzysk płacze, że stała się ofiarą wyśmiewania i przykrych komentarzy. No niesamowite. Powinna się cieszyć, że dostaje tylko niepochlebne komentarze na insta, bo gdyby chodziło o wyśmiewanie islamu już by nie miała głowy albo była poparzona na całym ciele od podpalenia żywcem.
#paryz2024 #bekazlewactwa #bekazgrubasow
#paryz2024 #bekazlewactwa #bekazgrubasow
razor172 +167
W nawiązaniu do mojego wczorajszego posta. W skrócie prowadzimy z dziewczyną salon kosmetyczny do tej pory faktury za prąd oscylowały w okolicach 300-400zł a teraz dostaliśmy ponad 6300zł. Zamówiłem elektryka posprawdzał salon i stwierdził, że na 100% ktoś się podłączył nielegalnie pod nasz licznik i ładuje np. jakiegoś elektryka. Tak się składa, że pod naszym lokalem są 3 garaże i prawdopodobieństwo jest spore. Chociaż do końca się nie znam to mocny
Czesc. Pacjent to saeco 8917.
Byl problem bo ekspres nie widzial bloku. Mikrowylacznik byl juz wyrobiony i zamienilem go, na ten co jest przy trybach/kolkach. Teraz ekspres widzi blok, ale nie robi kawy - zmieli ja, ale nie poda jej do gory, a w momencie jak leci woda, to leci ona do tacki. Jedna kawe udalo sie zrobic po zamianie mikrowylacznikow. Pytam bo jestem aktualnie w pracy, a chcialbym miec jakis zarys na co zwrocic uwage jak wieczorem do trgo siade.
Patrz, zdjęcie rozebranego ekspresu Saeco i podobna sprężynka w jednym miejscu na pierwszym zdjeciu. Może u ciebie będzie tak samo.
<a href="https://www.wykop.pl/wpis/50229319/update-o-ostatnim-ekspresie-ktory-dorwalem-saeco-p/"
@Kulek1981: wyczyscilem weze, wyczyscilem przeplywke i do weza co idzie bezposrednio do pompy strzykawka podawalem wode, potem potrzaslem pompa, dmuchnalem do weza i poskladalem tyle zeby odpalic... i odpalilo, dziala. Kawa wypita. Problemem jest teraz nieszczelnosc bo jak sie kawa zrobi, to slychac ze spuszcza sie