Aktywne Wpisy
xena_x +5
Chciałabym mieć mężczyznę przyjaciela ale w tych czasach to chyba niemożliwe. Za każdym razem jak ujawniam moje preferencje oraz to jak widziałabym mój wymarzony związek ludzie odpowiadają mi żebym przygotowała się na samotność, bo nie nadaję się do związku i żebym udała się do terapeuty. Co więcej kobiety tak mówią, że jak nie chce uprawiać seksu z mężczyzną, to po co w ogóle mi związek? Jakbym była jakimś pudłem którego funkcją jest
OCIEBATON +341
Powiem Wam wykopki, żem stary (35lv), a głupi.
Przyśniła mi się dziś pierwsza dziewczyna do której zagadałem chyba pierwszy w życiu. Było to 19 lat temu, bylem w I LO i miałem zajęcia z języka w takiej salce ogólnodostępnej, na której starsza koleżanka oglądała jakiś film podczas okienka czy coś. Siedziała fotel obok mnie.
Zagadałem, poflirtowaliśmy, zaangażowałem ją do współpracy wymuszając na niej pomoc w zadaniu, którego rzekomo nie rozumiałem, nauczycielka nawet nie protestowała widząc jak się chichramy, lubiła mnie. Koledzy przez pół roku nie dawali mi później spokoju, wypytując co u mojej "dziewczyny", a tak naprawdę to 45 minut to był mój jedyny z nią kontakt, choć widywałem ją czasem na przerwie.
Teraz znalazłem jej zdjęcie na stronie szkoły, w jednym z newsów, od razu wspomnienia wróciły i serce mi mocniej zabiło, mimo że mam już różową i stabilny związek, to była taka śliczna i skromna dziewczyna. No i siedzę po nocach próbując namierzyć jej personalia, aczkolwiek z marnym skutkiem, fb nie jest już tak popularny jak kiedyś, ludzie pokasowali zdjęcia profilowe, myślę że to niemożliwe. Jutro na pewno dam sobie spokój, pewnie wyleci mi z głowy w natłoku codziennych obowiązków.
Dobijają mnie myśli co by było gdybym nie odpuścił, gdybym był odważniejszy i zagaił ją jeszcze na jakiejś przerwie czy dwóch. Znam dwie pary, które poznały się w analogicznym okresie, w tej samej szkole i wiem, że do dziś tworzą kochające się związki.
Może byśmy się kochali, może kłócili, a może nie zryłaby mi bani jak moja pierwsza dziewczyna, w toksycznym związku i byłbym innym człowiekiem? Może bardziej by mnie motywowała, a może to ja bym się bardziej starał? Może byłbym innym człowiekiem...
Tak bardzo chciałbym być jeszcze raz młodym i mieć okazję przeżywać takie chwile ponownie, z pewnością lepiej wykorzystałbym swoje 5 minut.
#szkola #nostalgia #niebieskiepaski #rozowepaski #zalesie #gorzkiezale #milosc #zauroczenie
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #63868b324bf3873caced0861
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Przekaż darowiznę